Prăpăd făcut de inundaţii în două sate din judeţul Bacău. Peste o sută de locuinţe sunt afectate după viitură FOTO

Prăpăd făcut de inundaţii în două sate din judeţul Bacău. Peste o sută de locuinţe sunt afectate după viitură FOTO

Inundaţiile au făcut ravagii în două sate din bacău

În satul Ciugheş, comuna Palanca, la o prima evaluare sunt 90 de gospodării afectate de viituri. Echipajele de pompieri intervin atât aici, cât şi la Brusturoasa.

Ştiri pe aceeaşi temă

34 de pompieri militari cu două autospeciale cu apă şi spumă, trei autospeciale de primă intervenţie şi comandă, două microbuze, două autoturisme pentru muncă operativă, opt motopompe transportabile şi o motopompă remorcabilă intervin pentru înlăturarea efectelor produse de inundaţii în comunele Palanca şi Brusturoasa.

În urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase în satul Ciugheş, din comuna Palanca au fost afectate circa 90 de gospodării, trei autoturisme şi două podeţe.

De menţionat este faptul că au fost salvate două persoane, o femeie, în vârstă de 62 de ani şi un bărbat în vârstă de 88 de ani, dar şi două animale.

În satul Higanesti din comuna Brusturoasa au fost afectate 12 curţi, iar în satul Brusturoasa trei gospodării.

Vă mai recomandăm:

Prefectura Bacău spune despre concursul de off road în care a murit pilotul Adrian Cernea că avea toate avizele necesare

Primele imagini de la accidentul în care a murit un pilot campion naţional. Maşina sa a căzut în apele Oituzului FOTO VIDEO

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările