Copil de 5 luni răpit la Bacău de un italian. Bărbatul a fost prins la Arad

Copil de 5 luni răpit la Bacău de un italian. Bărbatul a fost prins la Arad

Poliţiştii din Arad l-au aşteptat pe italian şi l-au reţinut cu puţin timp înainte să iasă din ţară FOTO Adevărul

Cetăţeanul de origine italiană a fost depistat şi reţinut la Arad cu puţin timp înainte să încerce să părăsească teritoriul României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat cu cetăţenie italiană în vârstă de 34 de ani a fost reţinut de autorităţile române în judeţul Arad, în timp ce încerca să-şi scoată din România propria fiică, în vârstă de cinci luni.

Poliţiştii spun că italianul îşi răpise copilul de la reşedinţa mamei naturale, din comuna Asău, judeţul Bacău. Bărbatul se afla în zona gării, împreună cu fetiţa, când a fost reţinut de către poliţiştii arădeni.

Mama copilului este o tânără de 26 de ani. Aceasta l-a cunoscut pe italian în 2011, când a plecat la muncă în străinătate. A părăsit Peninsula, împreună cu copilul rezultat din relaţie, din cauza bătăilor pe care le încasa. Ulterior, atât mama, cât şi tatăl au declanşat proces pentru a le fi încredinţat copilul.  

Între timp, bărbatul a venit în România, în cursul zilei de ieri, 11 martie, cu gândul să ia copilul în Italia înainte de finalizarea proceselor. Italianul a mers în comuna Asău şi a blocat drumul unui taxi cu care tânără încerca să fugă împreună cu copilul. După ce a fost bruscată, iar copilul i-a fost smuls cu forţa, mama a alertat Poliţia, iar bărbatul a fost dat în urmărire. 

Italianul va fi adus în cursul zilei de astăzi, 12 martie, la Bacău, iar bebeluşul a fost internat pentru îngrijiri într-un spital din Arad, până la venirea familiei.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările