Bărbat împuşcat în cap, în urma unei altercaţii FOTO

Bărbat împuşcat în cap, în urma unei altercaţii FOTO

Bărbatul împuşcat în cap a fost transportat la spital FOTO: România TV

Un  bărbat în vârstă de 34 de ani, din Moineşti, a  fost împușcat în cap de un bodyguard.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 10:30

Costel C. şi Mihai C., doi fraţi în vârstă de 32, respectiv 34 de ani, au încercat să intre în jurul orei 02.30 într-o discotecă din municipiul Moinești.

Agentul de pază nu le-a permis accesul întrucât se aflau în stare de ebrietate, iar programul discotecii se încheia la ora respectivă.

Aceştia au devenit agresivi și au încercat să lovească agentul de pază, moment în care acesta a folosit asupra agresorilor un pistol cu gaze iritant lacrimogene, deținut în condiții legale.

"Mihai C., de 34 de ani a fost transportat la Spitalul Moinești, unde a fost agresiv față de personalul medical și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pistolul cu gaze iritant lacrimogene a fost ridicat de către polițiști, care efectuează verificări cu privire la legalitatea folosirii acestuia pecum și cu privire la actele de tulburare a ordinii și liniștii publice săvârșite de către cei doi fraţi", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău. 

În urma unei altercații, paznicul discotecii unde se afla l-a împușcat pe bărbat în cap.

Acesta a fost dus de prieteni la spitalul din Moinești, dar fiindcă acolo nu aveau medic neurochirurg a fost transportat la spitalul din Bacău. Medicii spun că se află în afara oricărui pericol, dar va rămâne internat pentru supraveghere.

Polițiștii au deschis o ancheta pentru a afla cauza producerii incidentului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările