Un bărbat a murit după ce şi-a aruncat câinele pe geam şi şi-a dat foc în apartament

Un bărbat a murit după ce şi-a aruncat câinele pe geam şi şi-a dat foc în apartament

Bărbatul locuia la etajul doi FOTO athivă

Un bărbat din Arad a murit la câteva zile după ce şi-a dat foc în apartamentul în care locuia, din cartierul Micălaca. Înainte de gestul şocant, acesta a aruncat câinele pe geam, de la etajul doi al blocului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locatarii blocului în care s-a produs tragedia povestesc că bărbatul, care locuia cu iubita şi cei doi copii ai acesteia, şi-a dat foc în locuinţă, punând în pericol întreaga clădire.

Martorii au povestit pentru  că tânărul şi iubita sa aveau o relaţie foarte apropiată, însă uneori acesta consuma alcool şi se transforma radical.

Zilele trecute bărbatul a luat câinele familiei şi l-a aruncat de la fereastră. Femeia şi fiica sa au alergat imediat pe scări, pentru a salva viaţa câinelui. L-au recuperat teafăr, dar când au revenit în apartament, l-au găsit pe bărbat arzând ca o torţă. Acesta şi-a turnat combustibil pe îmbrăcăminte şi şi-a dat foc.
Medicii s-au străduit câteva zile să-i salveze viaţa pacientului, care a fost îngrijit la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Arad. 

„Pacientul avea arsuri grave pe 40 la sută din suprafaţa corpului, fiind afectate şi căile respiratorii”, ne-a declarat dr. Adrian Wiener, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a murit marţi seara în spital.

 

Vă mai recomandăm: UPDATE Incendiu devastator la o casă din Bârlad, soldat cu un mort şi o persoană grav rănită

Bărbat din Berca, mort într-un incendiu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările