UPDATE Incendiu devastator la o casă din Bârlad, soldat cu un mort şi o persoană grav rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu la o locuinţă din Bârlad cu două victime
Incendiu la o locuinţă din Bârlad cu două victime

Tragicul eveniment a avut loc în cursul nopţii. Cel mai probabil, focul a izbucnit din cauza unui coş de fum defect sau al unei instalaţii de încălzire defecte

UPDATE 12.30: Pompierii au găsit în locuinţa unde a izbucnit focul un bărbat de 64 de ani decedat prin asfixiere şi o femeie de 62 de ani cu arsuri de gradul III şi IV pe 40% din suprafaţ corporală. Bătrâna a fost trnsportată iniţial la spitalul bârlădean, apoi a fost transferată la o clinică de specialitate din Bucureşti.

O comisie mixtă din cadrul inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui se află la faţa locului pentru a stabili cauza probabilă a incendiului. În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta atât în interiorul locuinţei cât şi la nivelul acoperişului.

Ştire iniţială:

Incendiul s-a propagat la o casă de pe strada I. C. Brătianu din Bârlad, în jurul orei 3.00 dimineaţa. Pompierii de la Detaşamentul Bârlad au reuşit să stingă focul, dar au fost anunţaţi prea târziu pentru a mai putea salva şi viaţa proprietarilor.

O perosană a murit în incendiu şi alta a suferit arsuri deosebit de grave. În jurul orei 5.00 dimineaţa a fost transportată de urgenţă la Clinica de arşi din Bucureşti.

Vom reveni cu amănunte.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite