Solistul formaţiei Pacifica, Leo Iorga, operat la plămâni din cauza unei tumori

Medicii au descoperit că muzicianul care a devenit celebru cu trupa Compact are o tumoare la plămâni. Arădeanul, în prezent solist al formaţiei Pacifica, a fost operat astăzi la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Leo Iorga a fost suspus în această dimineaţă unei intervenţii chirugicale pentru extirparea unei tumori la plămâni, la Spitalul „Marius Nasta“ din Bucureşti.
„Acum, Leo are nevoie de cât mai multe gânduri bune. Ne rugăm pentru sănătatea lui şi privim încrezători spre viitor”, a spus Cristi Iorga, toboşarul trupei Pacifica. Dacă totul va decurge bine, Leo Iorga se va  reface după o perioadă de convalescenţă de o lună de zile. Muzicianul s-a născut în Arad, în 1964. Între anii 1984 şi 1985 a fost solist al grupului Pacific, iar din 1985 până în 1988 a fost toboşar şi solist pentru Sui-Generis.


Mai apoi, a devenit solistul trupei Cargo, după care, din 1988 până în 1996, a fost solist al formaţiei Compact. În 1996 s-a alăturat trupei Schimbul 3. În prezent, Leo Iorga este solist al trupei Pacifica.


Modificări
Leo şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: