ORAŞUL PE SCURT / Gripa închide clase

ORAŞUL PE SCURT / Gripa închide clase

O clasă din Colegiul Economic este închisă şapte zile

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Arad.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gripa închide clase
Începând de astăzi, timp de şapte zile, o clasă de la Colegiul Economic din Arad s-a închis din cauza virusului gripal A1NH1. Direcţia de Sănătate Publică Arad a anunţat că vaccinarea împotriva virusului gripei noi continuă în aceste zile la nivelul întregului judeţ.

Control la carnea de porc
Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare din Arad au anunţat astăzi că vor demara zilele viitoare o serie de controale în rândul crescătorilor de porci. Veterinarii vor recolta analize de la fiecare porc care urmează să fie tăiat în sistem tradiţional, pentru a se evita îmbolnăvirea de trichineloză.

Hoţul din ştrand
Poliţiştii comunitari l-au surprins astăzi pe A.P., de 49 de ani, din Arad, în timp ce îşi adăpostea în incinta unei căsuţe de pe Ştrandul Neptun mai multe bunuri electrocasnice. În urma cercetărilor, comunitarii şi-au dat seama că bunurile erau furate din alte căsuţe. Hoţul a fost predat agenţilor IPJ. Ana Maria Stoica

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările