Hackerul „Micul Fum”, necunoscut în satul său din judeţul Arad

Hackerul „Micul Fum”, necunoscut în satul său din judeţul Arad

Marcel Lehel Lazăr, supranumit „Micul Fum”, locuieşte în comuna Păuliş, din judeţul Arad

Marcel Lehel Lazăr, de 40 de ani, a spart conturile de mail ale mai multor vedete şi a făcut publice discuţiile private ale acestora. Deşi locuia acolo de ceva vreme, sătenii spun că nu ştiu prea multe despre el, deoarece nu prea era darnic la vorbe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trăieşte de ceva vreme în satul Sâmbăteni, comuna Păuliş, din judeţul Arad, însă sătenii nu ştiu prea multe despre viaţa lui. Este vorba despre misteriosul hacker supranumit „Micul Fum”, cel care la jumătatea lunii trecute a spart conturile de mail ale mai multor vedete şi a făcut publice discuţiile private ale acestora.

Bărbatul, pe numele lui adevărat Marcel Lehel Lazăr, nu este nicidecum adolescent, aşa cum scria pe conturile de socializare, ci bărbat în toată firea. El are 40 de ani şi este un om mai retras, după cum spun cei din zonă. Tot ce se ştie este că o perioadă a făcut taxi şi că apoi a fost şomer. „Este o familie retrasă. Eu sunt medic veterinar şi am fost pe la toate casele, dar despre ei prea puţin se ştie. El a venit ca şi ginere aici şi era cam retras. Nu prea vorbea”, a spus Delia Vornicu, viceprimarul comunei Păuliş.

Necunoscut în sat
Nici primarul comunei şi nici ceilalţi săteni nu ştiu prea multe. „Pe soţia lui am văzut-o acum câteva zile. A venit la primărie să ia un titlu de propietate. A vândut patru hectare de teren”, a spus primarul Petru Nicoară. Terenul pe care l-a vândut valoarează în jur de patru mii de euro, după spusele celor de la Primărie. „El a fost taximetrist, toată lumea îl ştia de un om liniştit. Ne saluta şi vorbea frumos. Nu ştiam că a făcut astfel de fapte. Nici nu ştim ce calculatoare are acasă. Pe unul dintre vecini l-a chemat poliţia să fie martor. De la el am aflat toţi că a fost arestat. Are soţie şi o fetiţă mică”, a spus şi Petru Dumbravă, vecin. Nici soţia şi nici fiica acestuia nu sunt de găsit acasă, de vienri decând l-a luat poliţia.

„El a venit ca şi ginere aici. Era un om liniştit. Fetiţa este la grădiniţa de stat. Ştiu că era taximetrist”, a declarat Viorica Olar, directorul grădiniţei particulare din sat care se află lângă casa bărbatului. Ceilalţi vecini ai „Micului Fum” spun că nu îl cunosc şi că nu ştiu nimic despre această familie. Cei de la alimentara din sat spun că soţia acestuia a fost angajată la un mare centru comerical din Arad şi că acum nu crede că mai are serviciu. „Erau oameni cumsecade. Soţia lui a fost joi la alimentară. Pe el nu l-am văzut. Era un om liniştit”, spun vânzătoarele.

A spart şapte conturi
Anchetatorii spun că Lazăr Marcel Lehel este reţinut deoarece a accesat fără drept, prin încălcarea măsurilor de securitate, conturile de e-mail şi conturile aferente platformei de socializare Facebook, aparţinând unui număr de şapte părţi vătămate, angajaţi ai unui trust media şi alte persoane publice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: