DOSAR Noi martori vor fi audiaţi în câteva ore în procesul primarului

DOSAR Noi martori vor fi audiaţi în câteva ore în procesul primarului

Primarul, Gheorghe Falcă

În câteva ore va avea loc o nouă înfăţişare a procesului în care primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă este judecat pentru fapte de corupţie. Procesul va începe la ora 12.00 şi va include şi audierea de noi martori. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre audierea lui Petru Tămaş, director economic în  cadrul Primăriei Arad la data începerii ceretărilor penale din acest dosar, şi a Sabinei Moldovan, cea care a efectuat lucrările de cadastru.

Totodată s-a solicitat, din nou şi audierea  lui Petru Prohorov, care deşi a fost citat de nenumărate ori nu s-a prezentat în faţa instanţei, drept urmare s-a cerut ca astăzi să fie adus sub escortă.

La termenul trecut instanţa a constatat că unul dintre martorii care tot era citat nu există. Era vorba despre Ovidiu Mârza, care nu există în realitate şi care avea acelaşi cod numeric personal cu al senatorului Ovidiu Marian, care a fost deja audiat.

 Până acum în acest proces au fost audiaţi 35 de martori.  


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările