Într-un cartier arădean a funcţionat un bordel în toată regula. DIICOT a ridicat matroana şi fetele care prestau

Într-un cartier arădean a funcţionat un bordel în toată regula. DIICOT a ridicat matroana şi fetele care prestau

Una dintre fete era minoră FOTO arhivă Adevărul

Procurorii DIICOT şi Poliţiştii de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara şi Poliţia Timiş, având sprijinul SRI Arad au închis, noaptea trecută, un bordel care funcţiona într-un apartament cu trei camere de la parterul unui bloc din cartierul arădean Micalaca.

Ştiri pe aceeaşi temă

În momentul în care procurorul şi poliţiştii au descins în locuinţa bordel, persoana care coordona afacerea, Valko Iolan, a fost găsită în bucătărie cu o cutie mare de farduri, transformată-n puşculiţă, în care erau banii strânşi în ultimele ore de la clienţi, inclusiv de la unul dintre investigatorii DIICOT.

De asemenea, au mai fost găsite trei prostituate, una dintre ele minoră, şi un transexual. Clienţii erau racolaţi fie prin intermediul unor anunţuri date în ziare, fie prin recomandările altor clienţi. Preţurile erau negociate cu fiecare client în parte în funcţie de serviciile oferite – de la 50 – 80 lei pentru o partidă de sex oral, până la 800 lei pentru un „meniu” complet din partea a două „nimfe”, dintre care una minoră, plus un show lesbi. 

„Sunt bani din prostituţie. Îi punem toţi la grămadă. Asta e geanta mea de lucru”, a încercat să se scoată matroana.

În realitate, sumele de bani erau predate în cel mai scurt timp acesteia, iar jumătate dintre ei îi rămâneau.

Valko Iolan a recunoscut că una dintre prostituate lucra cu ea împreună de aproape doi ani de zile, însă a negat că minora ar fi lucrat pentru ea, susţinând că doar i-a dat acceptul să „presteze” acolo.

Ancheta a scos la iveală că femeia era sprijinită şi de alte persoane care se ocupau de transportarea fetelor la clienţi sau de supravegherea lor.

Toţi suspecţii au fost ridicaţi şi duşi pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara. (Sursă pressalert)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările