Un poliţist a fost arestat preventiv 30 de zile pentru luare de mită

Un poliţist a fost arestat preventiv 30 de zile pentru luare de mită

Foto arhivă

Un agent de poliţie din comuna Năsturelu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 2000 de lei drept mită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman împreună cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman au prins în flagrant pe agentul de poliţie Z.D.M. din cadrul Postului de Poliţie Năsturelu în timp ce primea suma de 2000 lei de la o persoană cercetată de către acesta într-un dosar penal în scopul soluţionării dosarului astfel încât să înlăture răspunderea penală.

Potrivit DGA -Serviciul Judeţean Teleorman, în cursul lunii iunie 2015, agentul de poliţie Z.D.M. a constatat că persoana denunţătoare a condus pe drumurile publice un autovehicul neînmatriculat fără a poseda permis de conducere, fapt pentru care i-a întocmit acestuia dosar penal.

 În perioada următoare, poliţistul Z.D.M. a pretins de la persoana denunţătoare suma de 2000 lei.

Faţă de agentul de poliţie Z.D.M., procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, Tribunalul Teleorman a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările