Sala Polivalentă din Alexandria intră în reabilitare la primăvară

Sala Polivalentă din Alexandria intră în reabilitare la primăvară

Sala Polivalentă va fi modernizată

Sala Polivalentă din Alexandria, obiectiv care nu a avut parte de reabilitare de zeci de ani, va trece începând cu 2015 printr-un amplu proces de refacere, proces care presupune atât reabilitarea localului, cât şi modernizarea şi aducerea lui la un standard demn de o sală de sport multifuncţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru reabilitarea sălii vor fi alocaţi 20, 5 milioane de lei . 13.3 milioane de lei vor veni anul acesta, iar alte 7, 2 milioane de lei sunt programate a fi alocate pentru finalizarea investiţiei în 2016.

Lucrările vor începe la finalul lunii martie, în prezent fiind în curs de derulare procedurile premergătoare începerii lucrărilor, organizate de Compania Naţională de Investiţii.

Odată demarată lucrarea de amploare, sala nu va mai fi funcţională, iar echipele care se pregătesc sau susţin meciuri aici vor fi nevoite să găsească alte locaţii. Cum în judeţ nu există o altă sală care se întrunească condiţiile pentru desfăşurarea unui meci de competiţie,  echipe precum BCT Alexandria sau Handbal Teleorman vor fi nevoite să-şi joace meciurile la Giurgiu sau Bucureşti.

Investiţia de la Sala Polivalentă, care va demara peste două luni, presupune lucrări de anvergură.Tribuna va fi reamenajată cu 1350 locuri pentru public general, 100 locuri VIP şi 50 de locuri presă. Terenul de joc cu dimensiunea de 44*24 metri va fi pretabil pentru meciuri indoor de handbal, baschet, volei tenis, judo, badminton. Vor fi amenajate săli de sport pentru activităţi conexe:antrenamente pentru judo, sală pentru dezvoltarea forţei, sală de antrenamente pentru scrimă. Sala polivalentă va fi dotată cu sistem de nocturnă pentru meciuri televizate, sistem de sonorizare, sistem de afişaj cu tabele de scor electronice, sistem de climatizare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările