Razie de amploare în mai multe localităţi din Teleorman. Poliţia a dat peste 100 de amenzi

Razie de amploare în mai multe localităţi din Teleorman. Poliţia a dat peste 100 de amenzi

Poliţiştii au verificat sute de autovehicule                                     FOTO: IPJ Teleorman

Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 104 sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind 170.000 lei.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Teleorman anunţă că duminică, 5 aprilie, în cadrul unei acţiuni de amploare desfăşurate pe raza municipiilor Alexandria şi Roşiori de Vede, cât şi a comunelor Buzescu, Brânceni şi Smârdioasa, peste 100 de poliţişti au acţionat pentru verificarea modului de respectare a restricţiilor legale instituite în perioada stării de urgenţă.

„Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei Române au acţionat în vederea respectării interdicţiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină, precum şi a celor referitoare la circulaţia persoanelor.

Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 104 sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind 170.000 lei”, transmite IPJ.

Au fost controlate în trafic aproximativ 200 de autovehicule şi legitimate peste 370 de persoane.

De asemenea, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au acţionat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite, fiind constatată o infracţiune şi confiscaţi 616 lei.
 
Pe raza judeţului Teleorman, echipaje mixte de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali  acţionează permanent pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, prevenirea şi limitarea răspândirii virusului COVID 19, dar şi pentru a preveni şi combate ilegalităţile de orice fel.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, în judeţul Teleorman erau înregistrate 21 de persoane infectate cu coronavirus în data de 5 aprilie, ora 13.00.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Dezinfecţie la Turnu-Măgurele: filmuleţul care face furori pe Internet. Primar: „Şi eu am fost iniţial revoltat“

Teleorman: Doi copii, preluaţi de autorităţi după ce părinţii lor şi doi fraţi au fost diagnosticaţi cu coronavirus şi internaţi într-un spital din Capitală

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: