Elevul care şi-a înjunghiat colegul în timpul unei pauze a fost internat la Spitalul de Psihiatrie

Elevul care şi-a înjunghiat colegul în timpul unei pauze a fost internat la Spitalul de Psihiatrie

Cuţitul a perforat plămânul stâng

Adolescentul care şi-a înjunghiat colegul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Poroschia. Procurorul de caz a solicitat o expertiză psihiatrică a autorului faptei pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei. În tot acest timp, medicii se chinuie să salveze viaţa victimei, aceasta fiind supusă pentru a doua oară unei intervenţii chirurgicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elevul care şi-a înjunghiat colegul în timpul unei pauze a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Poroschia. Mai mult decât atât el este şi cercetat penal pentru tentativă de omor calificat.

Spitalul de Psihiatrie Poroschia

Totul s-a petrecut în faţa Liceului din comuna Olteni, judeţul Teleorman, între doi elevi de clasa a 9-a. În timpul unei pauze cei doi s-au luat la bătaie, scandalul a degenerat, iar unul dintre ei a fost înjunghiat. Lama cuţitului a fost atât de lungă încât i-a fost perforat plâmânul stâng.

“Din investigaţiile efectuate la faţa locului a reieşit faptul că între S. V. de 17 ani, din comuna Frăsinet şi C. M. de 18 ani,, din comuna Olteni, a avut loc o altercaţie, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. La un moment dat S.V., având asupra lui un obiect ascuţit, l-a înţepat în zona spatelui, în dreptul toracelui stâng pe C.M., după care a fugit de la locul faptei”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Teleorman, remis cotidianului Adevărul.

Nu a reuşit să fugă prea departe şi asta pentru că a fost prins la câţiva kilometri distanţă, pe raza satului Clăniţa, fiind prezentat Parchetului pentru cercetări şi luarea măsurilor legale.

Procurorul criminalist Traian Nedelcuţă a solicitat o expertiză psihiatrică a autorului faptei. Dacă se va stabili că a avut discernământ în momentul comiterii faptei, risca să-şi petreacă următorii 7 ani în spatele gratiilor. În cazul contrar, comisia de expertiză stabileşte că nu a avut discernământ, îşi va petrece o bună periaodă din viaţă în Spitalul de psihiatrie.

În tot acest timp, victima se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean Alexandria, fiind supus pentru a doua oară intervenţiei chirurgicale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările