„Zadar“, trupa rock care i-a cucerit pe nemţi va concerta la Alba Iulia

„Zadar“, trupa rock care  i-a cucerit pe nemţi va concerta la Alba Iulia

Trupa „Zadar“ în concert

Trupa „Zadar“ din Alba Iulia, înfiinţată în urmă cu şase luni, a ajuns în preferinţele nemţilor, într-un top de specialitate. Următorul concert al formaţiei rock va fi la Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scânteia succesului înregistrat de  trupa din Alba Iulia s-a declanşat în momentul în care liderul trupei, Dan Tudor, a urcat piesa  „Tu nu eşti" pe un site nemţesc de muzică. În scurt timp, voturile ascultătorilor au plasat-o chiar pe prima poziţie . Melodia a fost la capitolul favorite atât la secţiunea rock, cât şi la cea generală, unde a rămas pe primul loc două săptămâni consecutiv.

Vezi aici topul

Rockerii vor concerta sâmbătă, 17 septembrie 2011, pe terasa „Art Cafe” din Cetate, de la ora 21.00. În deschidere va cânta formaţia „Non-Profit“.

Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei.

„De la înfiinţare, în urmă cu aproximativ 6 luni, am scos 12 piese, iar alte 18 sunt în lucru. Toate sunt frumoase, au fost apreciate de public, care sperăm să vină şi la concertul de la Alba Iulia.“, a spus Dan Tudor, liderul trupei.

Primul concert pe o scenă mare s-a consuma luna trecută, la  „Stufstock”, Vama Veche. Chiar dacă nu s-au întors cu premii,  prestaţia lor a fost apreciată, spun cei patru membrii ai formaţiei „Zadar“: Dan Tudor, Alex Ciorogar, Laur Făgadar, Valentin Andronache şi Ovidiu Pîrjol.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările