Vezi ce notă au obţinut elevii din judeţul Alba la examenul de bacalaureat

Vezi ce notă au obţinut elevii din judeţul Alba la examenul de bacalaureat

Mai puţin de un sfert dintre candidaţii înscrişi la bacalaureat au promovat

Aproape un sfert dintre candidaţii din Alba care au susţinut bacalaureatul în cea de-a doua sesiune au promovat, procentul celor care au reuşit să obţină note de trecere fiind de 23,36, mai mare decât în sesiunea de toamnă din 2011 când a fost 17,35. Site-ul edu.ro a publicat notele obţinute de fiecare elev.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Alba, la sesiunea de toamnă s-au înscris în judeţ 1.562 de candidaţi, iar dintre aceştia s-au prezentat la examen 1.331, în final reuşind să promoveze 311 candidaţi. La cea de-a doua sesiune a bacalaureatului promovabilitatea este de 23,36 la sută, înainte de contestaţii, fiind mai mare decât în sesiunea de toamnă din 2011, când a fost 17,35 la sută.

Notele fiecărui elev pot fi văzute aici.

De asemenea, în cadrul probelor trei candidaţi, doi de la Grupul Şcolar Forestier Câmpeni şi unul de la Grupul Şcolar Industrial Jidvei, au fost eliminaţi din examen pentru că au încercat să copieze.

Potrivit reprezentanţilor ISJ Alba, cele mai slabe rezultate au fost înregistrate în toamnă la matematică, unde din cele 1.005 lucrări 375 au primit note între 1.00 şi 2.00, potrivit Mediafax.

În acest an, din cei aproximativ 3.500 de candidaţi care au susţinut bacalaureatul în judeţul Alba, în prima sesiune, 1.662 au reuşit să promoveze examenul, promovabilitatea fiind de 49,97 la sută. O singură elevă din judeţul Alba, de la Colegiul Naţional "I.M. Clain" din municipiul Blaj, reuşise să obţină media 10.00. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările