SMS-uri electorale atribuite lui Victor Ponta pentru voturi în favoarea PRU

SMS-uri electorale atribuite lui Victor Ponta pentru voturi în favoarea PRU

SMS-ul primit pe telefoane vineri de persoane din Alba

Cu două zile înainte de alegerile parlamentare, Partidul România Unită recurge la mesaje otrăvite care ar veni de la Victor Ponta. Numeroase persoane au primit vineri dimineaţă mesaje pe telefoanele mobile prin care sunt îndemnaţi de Ponta să voteze PRU.

Ştiri pe aceeaşi temă

”V.Ponta Dragi romani Partidul Romania Unita trebuie VOTAT pentru ca va ajuta PSD sa intre la guvernare .
VOTATI PARTIDUL ROMANIA UNITA V.Ponta”, astfel sună mesajul recepţionat de alegători. De observat că numele fostului premier PSD este trecut atât la începutul cât şi la finalul mesajului.
 
SMS-urile au fost trimise de pe cel puţin două numere de telefon: 0740777452 şi 0748879764. Dacă se încearcă un apel pe aceste numere nu răspunde nimeni. Metoda SMS-urilor a fost aplicată de Victor Ponta şi în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

În urmă cu două zile, deputatul Victor Ponta declara că "ajută" PRU pentru ca reprezentanţii acestei formaţiuni "au început în ultimul timp să spună tot ceea ce "gandeşte şi PSD, dar nu are curajul s-o spună", fiind "un partid mai timid".

Mesajele electorale pe telefon încalcă legislaţia electorală şi legea privind protecţia datelor cu caracter personal.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările