Percheziţii în Alba şi Sibiu la persoane care cumpărau animale cu bancnote euro false. 9 persoane, ridicate pentru audieri

Percheziţii în Alba şi Sibiu la persoane care cumpărau animale cu bancnote euro false. 9 persoane, ridicate pentru audieri

Membrii grupării punea în cirsulaţie bancnote contrafacute

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, efectuează marţi, 21 ianuarie, un număr de 13 percheziţii în judeţele Alba şi Sibiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE În urma celor 13 percheziţii desfăşurate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia au fost ridicaţi bani falşi, o armă neletală, înscrisuri şi telefoane mobile. Poliţiştii au identificat 25 de cai în legătură cu care există suspiciunea că au făcut obiectul unor tranzacţii în care a fost folosită monedă falsă. 
 
Astfel, poliţiştii au ridicat 1.200 de dolari SUA contrafăcuţi, în cupiură de 100 de dolari şi o bancnotă de 200 de euro falsă. De asemenea, poliţiştii au ridicat o armă neletală, supusă autorizării, deţinută în mod ilegal, înscrisuri şi telefoane mobile, care au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor. 
 
Au fost identificaţi 25 de cai în legătură cu care există suspiciunea că au făcut obiectul unor tranzacţii în care a fost folosită monedă falsă. Aceştia vor fi verificaţi cu sprijinul specialiştilor din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. 
____________________________________
Percheziţiile au loc la domiciliile unor persoane bănuite de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune. 
 
Acţiunea vizează membrii unei grupări care ar fi pus în circulaţie bancnote euro contrafăcute, cu prilejul achiziţionării de animale, de la diverse persoane. Poliţiştii vor pune în executare 9 mandate de aducere. Până în prezent, au fost indisponibilizaţi 2.200 de euro contrafăcuţi. 
 
Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi beneficiază de sprijinul poliţiştilor de la serviciile pentru acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Alba şi Sibiu.
 
Revenim cu detalii
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: