Pensionar arestat pentru agresiune sexuală asupra unei minore. Autorul dă vina pe victimă

Pensionar arestat pentru agresiune sexuală asupra unei minore. Autorul dă vina pe victimă

Foto Arhivă

Un pensionar din Alba a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 12 ani. Faptele s-a fi petrecut timp de cinci ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul divorţat a fost arestat, iniţial, la Juddecătoria Aiud. Joi, 12 august, Tribunalul Alba a respins contestaţia şi a menţinut hotărârea de arestare pe o perioadă de 30 de zile.
 
Potrivit alba24.ro, M. Traian locuia în apropierea familiei fetiţei şi avea o relaţie de prietenie cu bunicii minorei.
 
În timp, bătrânul a câştigat încrederea familiei şi prietenia fetiţei. Agresiunile sexuale ar fi început în urmă cu aproximativ cinci ani, pe când fetiţa avea vârsta de şapte ani. Bărbatul îi oferea minorei dulciuri, mâncare, îi cumpăra haine, sau chiar o ducea în mici excursii.
 
Însă, când fetiţa se afla în casa bătrânului, acesta ar fi agresat-o sexual. Din actele de urmărire penală, există presupunerea că bărbatul ”o chema pe persoana vătămată la domiciliul său, sub pretextul oferirii de mâncare, după care se dezbrăca, se punea în pat, o dezbrăca şi pe minoră şi simula un raport sexual cu aceasta până la ejaculare”.
 
”Nu au existat raporturi sexuale, aceste relaţii fiind dezvoltate între cele două părţi iniţial pe baza unei relaţii de prietenie, părţile cunoscându-se reciproc, iar ulterior relaţia acestora a degenerat fără însă a exista vreo oponenţă din partea vreunei părţi”, a susţinut inculpatul, prin intermediul avocatului, în instanţă. Judecătorii nu s-au lăsat convinşi şi au decis să îl trimită după gratii.
 

Vă mai recomandăm:

 

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările