Minoră de 15 ani, ”ajutată” să se prostitueze la Alba Iulia. Doi proxeneţi au fost trimişi în judecată de procurori

Minoră de 15 ani, ”ajutată” să se prostitueze la Alba Iulia. Doi proxeneţi au fost trimişi în judecată de procurori

Un bărbat şi o femeie din Alba Iulia au fost trimişi în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru sărvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit procurorilor, C. Nicolae Teodor şi H. Raluca Maria au înlesnit practicarea prostituţiei pentru o minoră în vârstă de 15 ani.
 
”În perioada iunie-iulie 2017, inculpaţii C. N. T. şi H. R. M. au determinat-o prin constrângere pe minora S. A. R. (în vârstă de 15 ani) să practice prostituţia în mai multe locaţii de pe raza municipiului Alba Iulia, i-au înlesnit practicarea prostituţiei prin asigurarea protecţiei şi găsirea de clienţi şi locaţii şi au obţinut foloase patrimoniale în urma acestei activităţi. Inculpata H. R. M. a săvârşit infracţiunea în stare de recidivă postexecutorie, conform dispoziţiilor art. 41 alin. 1 C.pen. raportat la art. 43 alin. 5 C.pen”, se precizează în rechizitoriul prin care cei doi inculpaţi au fost trimişi în judecată.
 
Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia în 21 februarie 2019. Infracţiunea de care sunt acuzaţi cei doi inculpaţi se pedepseşte cu închisoarea de până la 10 ani. 
 
C. Nicolae Teodor este trimis în judecată în alte două dosare penale, în care este acuzat de furt. Într-una din cauze a fost condmanat, în ianuarie 2019, al 1 an şi 3 luni de închisoare cu executare. Bărbatul în vârstă de 21 de ani este judecat pentru că a sustras un autoturism folosindu-se fără drept de cheile de rezervă găsite în interiorul acestuia şi l-a condus fără a poseda permis de conducere. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările