Incendiu într-un cămin de vârstnici din Alba. 50 de persoane au fost evacuate FOTO VIDEO

Incendiu într-un cămin de vârstnici din Alba. 50 de persoane au fost evacuate FOTO VIDEO

Flăcările au distrus o cameră din interiorul clădirii. Foto: ISU Alba

Un număr de 50 de persoane, cazate la un centru de vârstnici din oraşul Abrud, judeţul Alba, au fost evacuaţi miercuri după producerea unui incendiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Flăcările au izbucnit la tabloul electric, cu degajări mari de fum. Pompierii au anunţat, iniţial, posibilitatea ca în interior să fie surprinse victime.
 
La faţa locului au ajuns trei autospeciale de stingere şi una SMURD B2. De asemenea, intervine serviciul de ambulanţă cu două autospeciale şi SVSU Abrud.
 
Toate cele 50 de persoane aflate în clădire au fost evacuate în siguranţă
 
”Forţele ajunse la locul intervenţiei au reuşit localizarea şi lichidarea incendiului şi evacuarea tuturor persoanelor surprinse în interior. Este vorba despre 50 de beneficiari evacuaţi. Personalul este în siguranţă.
 
 
Nu sunt probleme de natură medicală sau intoxicaţii cu fum. Se procedează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative şi asistenţa persoanelor afectate”, a mai transmis ISU Alba.
 
 
”Din cele 50 de persoane, 40 de beneficiari au fost evacuaţi de către personalul de  la locul de muncă, pompierii SVSU Abrud şi pompierii militari iar celelalte 10 persoane s-au autoevacuat. A ars un tablou electric şi mobilierul dintr-o cameră, iar holul comun a fost inundat cu fum. Nu sunt victime sau alte probleme de natura medicală”, a mai precizat ISU Alba.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările