FOTO Bannere cu mesajul ”Totul va fi bine!”, amplasate pe două clădiri ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

FOTO Bannere cu mesajul ”Totul va fi bine!”, amplasate pe două clădiri ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

Bannere cu ”totul va fi bine!” amplasate pe două clădiri ale Spitalului Judeţean de Urgenţă

O asociaţie neguvernamentală a donat echipamente de protecţie unor spitale din Alba şi a amplasat două bannere pe unităţi medicale din Alba Iulia cu mesajul ”Totul va fi bine”

Ştiri pe aceeaşi temă

”Totul va fi bine” este mesajul scris de un copil şi montat pe faţada clădirii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, dar şi pe secţia de Boli Infecţioase a instituţiei medicale.
 
Un curcubeu a ”răsărit” pe cele mai importante clădiri din Alba Iulia, în aceste zile. Alături de mesajul ”Totul va fi bine” şi deja clasicul #staiacasă, micul artist, Andrei T.H. a vrut să le transmită o rază de speranţă atât celor ce sunt în prima linie a luptei împotriva coroavirusului, dar şi cetăţenilor din Alba Iulia. Bannere-le au fost realizate de grupul de iniţiativă ”Împreună pentru noi”, care a şi donat echipamente de protecţie pentru spitale şi instituţii din Alba.
 
 
Iniţiatrorii au donat Spitalului Judetean Alba, Spitalului de Boli Infectioase Alba, Serviciului de Ambulanta Alba, Inspectoratului Judetean de Jandarmi,  ISU Alba, Inspectoratului Judetean de Politie următoarele cantităţi de materiale de protecţie necesare luptei impotriva COVID-19:
 
- 500 halate impermeabile
- 520 - perechi de cizme de cauciuc
- 1500 - capeline 
- 2 lazi frigorifice
- 4 baterii lazii frigorifice
- 1000 - seturi aparatori brate
- 5000 - botosei scurti de unica folosinta 
- 2000 perechi manusi consultatie
- 2000 - perechi manusi chirurgicale
- 15 perechi de ochelari de protectie
- 1 masca BLS cu 4 filtre
- 1 Combinezon impermeabil
- 2 bannere
 
 
”Este in continuare foarte mare nevoie de materiale de protectie şi ştim că putem trece peste acest impas doar împreună. Vom continua demersul deîndată ce vom mai putea achiziţiona materiale. Contul pentru donaţii în lei este Banca Transilvania, RO45BTRLRONCRT0547387501, Asociatia de Dezvoltare Locală Totoi”, au transmis reprezentanţii grupului de iniţiativă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: