Femeia născută în ziua Unirii a împlinit 100 de ani. Ce cadouri a primit „Nana Ana“ de la rude şi prieteni

Femeia născută în ziua Unirii a împlinit 100 de ani. Ce cadouri a primit „Nana Ana“ de la rude şi prieteni

”Nana Ană” a fost sărbătorită la cei 100 de ani împliniţi la 1 decembrie

O femeie din Sâncel (Judeţul Alba) a împlinit duminică, 1 decembrie 2019, 100 de ani de viaţă. Ana Oniga a fost sărbătorită şi felicitată nu doar de rude, ci şi de autorităţile locale şi de preotul paroh.

Ştiri pe aceeaşi temă

Născută în 1 decembrie 1919, la un an după Marea Unire de la Alba Iulia, Ana Oniga, care locuieşte în Sâncel alături de fiica şi ginerele său, nu are probleme majore de sănătate, fiind lucidă şi numai cu auzul fiind mai puţin bine.
 
„Nana Ană”, cum i se spune, cea mai în vârstă persoană din localitate, a primit duminică, la Centenar, nu doar vizita familiei nepoatei sale, profesoară de matematică în Bucureşti.
 
Ea a fost felicitată şi de primarul din Sâncel, Ilie Frăţilă, însoţit de câţiva colegi, care i-a înmânat o diplomă, în semn de apreciere, un buchet de flori şi un tort de ciocolată, inscripţionat cu mesajul „La Mulţi Ani – 100 de ani!” .
 
 
Femeia a fost felicitată de ziua sa de naştere şi de preotul paroh, Vasile Brumar, care i-a oferit o icoană. Cea mai în vârstă persoană din Sâncel, Ana Oniga este urmată de doi bărbaţi, veterani de război, care au peste 95 de ani.
 
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: