UPDATE Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat. Acesta a lăsat un bilet de adio în care îşi justifică sinuciderea

UPDATE Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat. Acesta a lăsat un bilet de adio în care îşi justifică sinuciderea

Alin Cucui avea 41 de ani

Descoperire şocantă, miercuri dimineaţă, la Alba Iulia. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat în locuinţa părinţilor acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 19.00 Familia lui Alin Cucui a transmis un mesaj şi a anunţat data înmormântării: ”Devastaţi de neaşteptata lovitură pe care ne-a hărăzit-o soarta, anunţăm moartea dragului nostru fiu, soţ, tată şi cumnat ALIN CUCUI. Indescriptibilă este durerea despărţirii. Vei rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să te ierte, dragul nostru! Trupul neînsufleţit se află depus la Capela Cimitirului Municipal din Alba Iulia. Priveghiul are loc niercuri 11, aprilie şi joi, 12 aprilie, de la ora 18.00. Ceremonia înmormântării va avea loc vineri, 13 aprilie 2018, ora 13.00, la Cimitirul municipal Alba Iulia”.

UPDATE 13.00 ”S-a găsit un bilet în care îşi justifică gestul pe care l-a făcut, ceea ce conduce la faptul că a fost vorba de sinucidere. Pe cadavru, la examinare, nu au fost identificate urme de violenţă. Cadavrul a fost dus la medicina legală pentru examinare”, au precizat surse din IPJ Alba.

UPDATE 11.50 ”A fost un coleg în adevăratul sens al cuvântului. Este o tragedie! Inexplicabil pentru mine!…”, a declarat vicepreşedintele CJ Alba Dumitru Fulea, prezent la locul tragediei. Acesta a spus că ultima dată s-a întâlnit cu colegul său marţi dimineaţa, la şedinţa operativă şi nu a observat nimic deosebit în comportamentul lui. Întrebat dacă i s-a părut mai trist, mai abătut, în ultima vreme, el a răspuns: ”Chiar nu văd ce motive ar fi putut să aibă. O soţie, serviciu, fetiţă, să renunţi pur şi simplu la toate…”.

Dumitru Fulea a adăugat că a vorbit ultima dată cu Cucui marţi dimineaţă. ”Mi-a spus că a doua zi de Paşti a fost ziua la un nepot. Nu ştiu ce l-a determinat. Nu am avut niciun fel de discuţie vizavi de o stare sau alta”, a mai spus Fulea. Întrebat, de asemenea, dacă a avut probleme de serviciu, acesta a răspuns: ”Cele uzuale. (…) Altfel, veneam de la serviciu, plecam la serviciu, încercam să ne facem datoria aşa cum trebuie. Credeţi-mă că nu ştiu ce l-a îndemnat la acest pas, să-ţi închei conturile cu viaţa”, a mai spus Fulea.

Înainte să-şi pună capăt zilelor, vicepreşedintele CJ Alba, Alin Cucui a lăsat un bilet în care explică motivele care l-au dus la acest gest disperat, potrivit unor surse. Se pare că acesta s-ar fi spânzurat de clanţa unei uşi.  Potrivit IPJ Alba, după primirea apelului de urgenţă, la faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare. Nu au fost identificate urme de violenţă pe corpul acestului şi nu există suspiciuni în acest caz. Cadavrul a fost transportat la medicină legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea exactă a cauzei morţii. 

______________________________________________________________

Alin Cucui avea 41 de ani, era căsătorit şi era tatăl unei fete. Acesta a fost găsit chiar de fratele său într-un imobil ce aparţinea părinţilor, la Alba Iulia, miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.00. Poliţia a deschis o anchetă şi cercetează condiţiile şi cauzele tragediei. Alin Cucui era vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba din iunie 2008.

”Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înţeles de ce? Am lucrat împreuna, am trecut împreuna peste greutăţi, ne-am bucurat şi întristat împreună... am fost alături la bine şi la greu. Aline, nu ştiu ce a fost in capul tău... rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil in suflete...Ne vei lipsi, frate”, a scris pe o reţea de socializare, după ce a aflat de tragedie, fostul său coleg din conducerea Consiliului Judeţean, deputatul Florin Roman.

„Când am primit vestea nu mi-a venit sa cred ca un om atât de bun ca tine a plecat de lângă noi! Nu găsesc cuvinte să îmi exprim tristetea şi cât de mult îmi pare rău ca nu mai eşti…sincere mele condoleanţe familie şi mă rog la Dumnezeu sa aveţi putere sa depăşiţi acest moment dureros! Alin o sa ne fie dor de tine!” a scris consilierul judeţean, Albani Rocchetti Simone.

Deputatul PNL de Alba, Corneliu Olar, a declarat, miercuri, că este afectat de moartea vicepreşedintelui Alba, Alin Cucui, care a fost găsit spânzurat, afirmând că, probabil, de vină a fost astenia de primăvară. ”Un gest surprinzător. Chiar m-a afectat şi mă afectează”, a spus deputatul PNL de Alba Corneliu Olar. Acesta  a încercat să găsească şi o motivaţie: ”Eu zic că o cădere psihică, nu s-a putut stăpâni... Sunt şi asteniile astea de primăvară şi pe mulţi îi atacă aşa, prin surprindere. Cred că şi dvs aveţi insomnii, însă trebuie să treci peste toate”. El a mai spus că nu crede că gestul lui Alin Cucui a venit ca urmare a unor presiuni politice, problemelor din familie sau a legăturii cu anumiţi afacerişti.

”Era un om chiar cu relaţii de prietenie şi colaborare, decât de a-l vedea pe el să intre în anumite afaceri. (...) Un vicepreşedinte la nivel de judeţ e o funcţie destul de importantă, numai că, eu am fost ordonator principal de credite, iar el nu era ordonator principal de credite. Nu cred că avea acces la anumute semnături în anumite proiecte sau în anumite investiţii”, a mai spus Olar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările