Un cuplu şi-a dat demisia, a amenajat de la zero o dubă Volkswagen T3 şi a plecat în lume

Un cuplu şi-a dat demisia, a amenajat de la zero o dubă Volkswagen T3 şi a plecat în lume

La final de 2016, Dorina Burcea şi iubitul ei, Ionuţ, au cumpărat un Volkswagen T3 galben – o dubă ruptă parcă din filmele cu hipioţi, au amenajat-o pe cont propriu şi, opt luni mai târziu, au plecat să vadă lumea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până acum au ajuns cu Eni – da, aşa au botezat maşina, în vreo şapte ţări. Au vizitat aproape toată România, mai puţin zona de nord.  Au decis să-şi ia şi un animal de companie. Xena, o căţeluşă deloc războinică, s-a adaptat rapid la viaţa din dubă, în ciuda temerilor pe care le-au avut Dorina şi Ionuţ. Îi găseşti pe Instagram pe pagina The Wanderers, acolo unde îşi documentează aventurile şi ţin legătura cu alţi călători de pe glob.
 

Să renunţi la job nu e tocmai la îndemână

Dorina, Ionuţ şi Eni, gata de drum
 
Dorina şi Ionuţ ştiau demult că pe amândoi îi leagă dorinţa de a călători. Ionuţ chiar visa la un an liber în care să trăiască în sălbăticie. Iar în 2016, au luat maşina – un Volkwagen T3 pe care au dat 800 de euro. Pasul ăsta le-a dat curajul de care aveau nevoie ca să-şi pună planurile în practică. La acel moment, Dorina avea mai bine de zece ani de muncă în corporaţii pe partea de marketing, iar Ionuţ vreo şase ani în IT. „Nu e uşor să-ţi laşi job-ul, să laşi apartamentul şi tot ce mai ai şi să zici eu de astăzi plec în lume. Nu a fost uşor nici pentru familiile noastre. Prietenii au fost cei care ne-au susţinut”, povesteşte Dorina.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările