Târgul de Turism. Cât costă un sejur de sărbători: Nu vrem să lăsăm pandemia să strice nimănui planurile de vacanţă

Târgul de Turism. Cât costă un sejur de sărbători: Nu vrem să lăsăm pandemia să strice nimănui planurile de vacanţă

An de an, în luna noiembrie, se organiza ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României. Zeci de agenţii veneau cu oferte de vacanţă în ţară sau în străinătate pentru Crăciun, Revelion sau sejururi pentru vara anului viitor. În anul pandemiei, târgul nu s-a mai putut organiza fizic, ci s-a mutat în online. Ofertele sunt atractive, adaptate restricţiilor de călătorie, iar reducere, în aceste zile, ajung până la 75%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pandemia nu a stopat apetitul pentru vacanţe al românilor, mai ales că agenţiile îi ademenesc cu oferte inedite şi reduceri fabuloase. „Anul acesta nu vrem să lăsăm pandemia să strice nimănui planurile de vacanţă, astfel încât ne-am mutat online. Am pregătit oferte cu reduceri de până la 75%, atât pentru Crăciun şi Revelion, cât şi pentru vacanţele din 2021, care vor fi disponibile online timp de 4 zile, pe o platformă special creată cu ocazia acestui eveniment. Toate rezervările de la târg beneficiază de avantaje: este necesar un avans de doar 5%, se pot anula gratuit cu până la 21 zile înainte de plecare şi există opţiunea unei asigurări medicale şi storno. În plus, în cazul în care călătoria nu va fi posibilă din cauza restricţiilor impuse de autorităţi, agenţia garantează rambursarea banilor în termen de 7 zile”, explică Alexandru Mărginean, manager Karpaten Turism, potrivit Click!

Oferte de Crăciun şi de Revelion

Destinaţiile către care se poate călători în siguranţă şi fără restricţii în această perioadă sunt: Turcia, Egipt, Maldive, Zanzibar, Mexic, Dubai şi Grecia. Preţurile pentru Revelion pleacă de la 309 euro/persoană şi includ cazare, transport cu avionul, transferuri şi asistenţă turistică în limba română. „Produsul vedetă al târgului este charterul către Maldive, în perioada Revelionului şi prima săptămână din ianuarie. Românii pot zbura în siguranţă, fără escală, la preţuri pornind de la 1.199 de euro de persoană”, adaugă Alexandru Mărginean. 

Hello Holidays îşi deschide porţile târgului online în perioada 12-16 noiembrie, cu reduceri de 15% la circuitele pentru 1 decembrie, Crăciun, Revelion şi prima parte a anului viitor. „Sunt călătorii mai scurte, de un weekend, în România, Turcia, Grecia, Macedonia şi Bulgaria, dar şi călătorii de până la 19 zile în Spania, Italia, Franţa. Special pentru Revelion, avem o ofertă redusă în Turcia: 7 nopţi (două la Istanbul, patru în Kusadasi şi una la Canakkale), 349 euro de persoană, faţă de preţul standard de 399 euro”, a declarat Denisa Oprea, director de marketing al agenţiei.

239 de lei, vacanţa de vară pe litoralul românesc

Vacanţele pe litoral pentru vara 2021 se vor vinde în perioada 12-15 noiembrie cu discounturi de până la 60%, cele mai mari din an, pentru că la pachetele cu preţ redus Early Booking se calculează şi reducerile cu ocazia Black Friday, anunţă Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacanţelor la Marea Neagră. Cumpărat în această perioadă, un sejur de cinci nopţi la un hotel de două stele din Eforie Nord poate ajunge la 239 de lei pentru două persoane. La 3 stele, sejurul costă 365 de lei, iar la 5 stele în Mamaia 850 de lei. Există şi câteva condiţii: persoanele care rezervă un sejur în perioada aceasta trebuie să achite pachetul selectat până cel târziu luni, 16 noiembrie. O altă condiţie a programului este faptul că sumele achitate sunt nerambursabile. Totuşi, românii care nu vor să rişte să-şi piardă banii în cazul în care nu mai pot pleca în vacanţă dintr-un motiv sau altul, inclusiv din cauza pandemiei de coronavirus, au posibilitatea de a include în pachet asigurarea de tip storno prin intermediul căreia poate fi recuperată integral contravaloarea sejurului achitat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările