Cum poţi să mănânci ca James Bond în 72 de restaurante din toată lumea

Cum poţi să mănânci ca James Bond în 72 de restaurante din toată lumea

Lui James Bond îi plăceau femeile frumoase, băutura fină şi mâncarea bună

Vrei să trăieşti şi să mănânci ca James Bond? Atunci există şi soluţii pentru tine. Agentul britanic din cărţile lui Ian Fleming avea preferinţe culinare interesante şi sunt destule restaurante în Europa în care poţi să te simţi ca un agent.

Ştiri pe aceeaşi temă

James Bond a rămas în cultura populară drept omul care doreşte un Martini, dar nu se ştiu atât de multe despre preferinţele lui culinare.

Agentul britanic prefera ouăle prăjite dimineaţă. Deşi nu pare un lux, în Marea Britanie de după război, ouăle se găseau rar şi erau rezervate doar celor cu bani. În prima carte, Casino Royale, Bond mănâncă ouă în localitatea Dieppe, Franţa, potrivit Mashable.

Matt Sherman e autorul unei cărţi despre preferinţele culinare ale lui Bond. "James Bond's Cuisine: 007's Every Meal" detaliază ce a mâncat agentul lui Fleming. Platforma de călătorii GoEuro a realizat o infografie cu toate restaurantele unde ai putea mânca şi te-ai putea simţi ca Bond.

Ai putea să te duci la Roma, Londra sau la Ritz, în Paris. Deşi ultimul e închis pentru renovare, va fi deschis în curând. Evident, meniurile nu sunt ieftine, dar nici Bond nu a fost orice agent.

Puteţi vedea toate recomandările de restaurante în infografia de mai jos.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările