Adevărul Live: Ce destinaţii preferă românii în vacanţa de Paşte şi cum putem achiziţiona cele mai ieftine bilete de avion

Ce destinaţii preferă românii în vacanţa de Paşte şi cum putem achiziţiona cele mai ieftine bilete de avion

Claudia Tocilă, Head of Marketing al platformei Vola.ro, vine în studioul Adevărul Live pentru a împărtăşi câteva trucuri despre cum putem obţine cea mai bună ofertă pentru un bilet de avion şi care sunt destinaţiile de vacanţă preferate de români de Paşte.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

În 2017, preţul mediu al unui bilet de avion a fost de 152 de euro, atingând astfel cea mai mică valoare din ultimii 4 ani care au marcat o scădere constantă a preţurilor. În 2018, însă, acesta a crescut la 158 de euro şi este pentru prima oară în ultimii ani când se înregistrează o creştere. Vola.ro estimează că această tendinţă se va păstra şi în 2019.

În 2018, cel mai ieftin bilet a costat 5 euro şi a fost un bilet low cost pentru destinaţia Bruxelles. Cel mai scump bilet a fost de 17.400 euro şi a fost un bilet cu escală la Paris dinspre Los Angeles spre Bucureşti şi retur.

Despre cum obţinem cea mai bună ofertă pentru un bilet de avion şi care sunt destinaţiile de vacanţă preferate de români de Paşte vorbim cu Tocilă Claudia, Head of Marketing al platformei Vola.ro

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările