Un pensionar a vopsit singur o trecere de pietoni pentru soţia sa cu dizabilităţi. Cum au reacţionat autorităţile

Un pensionar a vopsit singur o trecere de pietoni pentru soţia sa cu dizabilităţi. Cum au reacţionat autorităţile

Trecere pietoni

Un pensionar care a cerut autorităţilor în repetate rânduri o trecere de pietoni pentru soţia sa cu dizabilităţi, a decis să picteze singur una.

Ştiri pe aceeaşi temă

Laurie Phillips, un pensionar din Marea Britanie, în vârstă de 78 de ani, a fost amendat cu 130 de lire sterline după ce a vopsit propria trecere de pietoni pentru a facilita trecerea drumului pentru el şi soţia sa cu handicap.

Bărbatul se săturase să aştepte, autorităile ignorând cererile sale repetate de a instala o trecere pe un drum aglomerat din apropierea casei sale.

Pensionarul a venit cu această solicitare pentru soţia sa cu dizabilităţi, care nu putea traversa strada din cauza numărului mare de maşini, însă a fost refuzat în repetate rânduri. Aşa că a decis să ia singur atitudine.

Laurie, împreună cu ajutorul a doi prieteni, a pictat o trecere de pietoni pentru soţia sa, acţiune care a durat ore întregi, scrie The Sun.

„Trecerea a fost acolo timp de patru zile şi a fost respectată de maşini, care au oprit pentru a permite oamenilor să treacă. A funcţionat şi a făcut drumul mai sigur”, a mai povestit bărbatul.

Trecerea improvizată a fost folosită timp de patru zile, înainte ca autorităţile locale să o desfiinţeze şi să-l denunţe pe bărbat.

„Trecerea a fost acolo timp de patru zile şi a fost respectată de maşini, care au oprit pentru a permite oamenilor să treacă. A funcţionat şi a făcut drumul mai sigur”, a mai povestit el.

Laurie a lansat acum o petiţie pentru instalarea unei treceri de pietoni permanentă şi califică ancheta poliţiei drept „o pierdere inutilă de timp”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările