Un model a divorţat de soţ după ce i-a cheltuit aproape toată averea în trei luni

Un model a divorţat de soţ după ce i-a cheltuit aproape toată averea în trei luni

Kato Sari şi afaceristul au divorţat la o săptămână de la căsătorie FOTO Instagram Kato Sari

Un model din Japonia şi-a părăsit soţul la doar o săptămână de la căsătorie pe motiv că acesta a rugat-o să-şi diminueze cheltuielile, asta după ce i-a risipit aproape întreaga avere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kato Sari (29 de ani), un model din Japonia cunoscut pentru stilul de viaţă extravagant, a anunţat pe YouTube că şi-a părăsit soţul pentru că nu-şi mai putea permite să-i satisfacă toate pretenţiile financiare. 

Cei doi au fost împreună trei luni, iar în septembrie s-au căsătorit. Tânăra a precizat că s-a despărţit de soţul ei după doar o săptămână, când bărbatul i-a atras atenţia să cheltuie mai puţini bani pentru că are probleme în afaceri. 

Când soţul i-a spus că nu mai are bani, femeia s-a enervat şi i-a reprosat că nu înţelege de ce s-a mai căsătorit cu ea.

Se pare că Sari a cheltuit echivalentul a peste 910.000 de dolari în cele trei luni, pe bunuri precum maşini, genţi, haine şi parfurmuri de lux.

Numele bărbatului nu a fost dat publicităţii, însă se ştie că este managerul unei companii imobiliare şi are 36 de ani. 

În filmarea prin care anunţa divorţul finalizat pe 10 ianuarie, modelul şi-a prezentat şi câteva din achiziţiile sale, precum bijuterii, inclusiv inelul de logodnă în valoare de 27.300 de dolari pe care l-a primit de la fostul soţ.  

Într-un interviu, modelul a recunoscut cu nonşalanţă că s-a căsătorit doar pentru bani şi că, în general, relaţiile sale cu bărbaţii reprezintă o afacere. Într-o postare pe Instagram, tânăra a explicat că, spre deosebire de bani, dragostea apare şi dispare, aşa că preferă să se bazeze mai mult pe bani decât pe iubire. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările