Reprezentanţii reşedinţei de vacanţă a Reginei Elisabeta roagă vizitatorii să nu îşi mai facă nevoile în curtea castelului

Reprezentanţii
reşedinţei de vacanţă a Reginei Elisabeta roagă vizitatorii să nu îşi mai facă
nevoile în curtea castelului

FOTO Insider.com

Angajaţii de la Castelul Balmoral, pe care Regina îl vizitează frecvent în vacanţe pe tot parcursul anului, s-au plâns că găsesc frecvent şerveţele folosite lăsate pe moşie. Aceştia îi îndeamnă pe turişti să nu folosească locul ca pe o toaletă în aer liber.

Ştiri pe aceeaşi temă

Castelul Balmoral este închis publicului din cauza pandemiei, însă vizitatorilor li se permit mici plimbări pentru socializare în aer liber.

„Suntem dezamăgiţi să vedem atâtea şerveţele aruncate pe domeniu astăzi. Chiar lângă drumuri şi monumente. Vă rugăm să ţineţi minte că nu există toalete publice nicăieri în zonă în acest moment”, au scris reprezentanţii staff-ului de la castelul Balmoral.

„O parte a problemei este că multe dintre şerveţelele aruncate nu sunt biodegradabile, iar oamenii aleg să se uşureze chiar în apropierea cărărilor şi monumentelor, în loc să meargă un pic mai departe pentru a evita contaminarea”, au mai adăugat ei.

Regina şi membrii familiei regale petrec mai multe săptămâni anual la castelul Balmoral, aflat în nord-estul Scoţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: