Nutriţionistul Mihaela Bilic, despre miturile din curele de slăbire: „Uitaţi de biscuiţi fără zahăr“

Nutriţionistul Mihaela Bilic, despre miturile din curele de slăbire: „Uitaţi de biscuiţi fără zahăr“

Recunoscută pentru recomandările sal​e în materie de cure de slabire, nutriţionistul Mihaela Bilic desfiinţează mai multe mituri despre dietele pe care tot mai multe femei le urmează, fără să ţină seama de consecinţe.

Medicul explică, într-o postare făcute pe pagina sa de Facebook, cum putem slăbi sănătos, fără a cheltui o avere pe produsele de slăbit, care promit că te scapă de kilogramele în plus, care nu au zahăr, aditivi sau calorii.
"În lupta noastră eternă cu kilogramele în plus, suntem dispuşi să cumpărăm orice produs pe al cărui ambalaj există o promisiune cât de mică legată de slăbit. Fără să stăm prea mult pe gânduri cheltuim cu nonşalanţă bani mulţi pe batoane de slăbit, biscuiţi fără zahăr sau ciocolată diet chiar dacă gustul şi calitatea lor sunt îndoielnice. Pe principiul “suferă baba la frumuseţe”, înghiţim cu noduri tot felul de amestecuri dubioase, lipicioase şi cleioase- că atunci când vrei să slăbeşti, doar nu vrei să-ţi şi placă.”, a scris ea pe Facebook.
 
Citeşte şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: