Cât de rău poţi fi în funcţie de zodie

Cât de rău poţi fi în funcţie de zodie

FOTO 123RF

Fiecare semn zodiacal are şi o parte întunecată, o latură capabilă să le facă rău celor din jur. Iată care sunt caracteristicile de care nu eşti prea mândru, în funcţie de zodia ta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec 

Berbecii sunt aprigi la mânie. Fiind guvernaţi de Marte, planeta războiului, aceştia sunt gata să pornească o luptă la primul impuls. Eşti norocos dacă scapi neatins de dispreţul lor, ceea ce se întâmplă doar atunci când cineva îi calcă pe nervi înaintea ta şi sunt prea distraşi să-şi mai pună la cale complotul împotriva ta.
 
Scala răutăţii: 5.0
 

Taur

Starea de calm şi răceală a nativului Taur reprezintă, de fapt, un pericol sever. Oamenii care nu îi cunosc prea bine vor spune că „nu se înfurie niciodată“, însă aceştia au un punct de fierbere foarte ridicat. Taurii aşteaptă până când emoţiile îi copleşesc, iar când acest lucru se întâmplă, vor piede contactul cu realitatea şi izbucnesc furtunos. 
 
Scala răutăţii: 4.0
 

Gemeni

Gemenii au o problemă de credibilitate, ceea ce înseamnă că, fie că îşi dau seama sau nu atunci când mint, nici nu vor putea să spună adevărul. Acest lucru îşi are cauza în faptul că adevărul pentru Gemeni este într-o continuă schimbare, în funcţie de starea lor din ziua respectivă. Chiar dacă poate nu sunt răi în mod vădit, lipsa lor de conştiinţă de sine îi poate determina să facă nişte abjecţii.
 
Scala răutăţii: 8.0
 

Rac

Racii devin obsesivi. Au o nevoie profundă de a iubi şi se alimentează cu asta, pentru că sunt guvernaţi de Lună, astrul feminităţii. Când pun ochii pe cineva, nu pot renunţa cu adevărat la acea persoană, atât de profundă este nevoia lor de a fi iubiţi şi ocrotiţi.
 
Scala răutăţii: 9.0
 

Leu

Leii nu se vor abate niciodată din drumul lor pentru a răni pe cineva în mod direct. Ei se simt deasupra acestor lucruri, pentru că ei cred că sunt invariabil mai buni decât ceilalţi. Însă ţine minte, nu se vor da peste cap să îţi facă rău în mod direct, dar cu siguranţă se vor ocupa să te facă să te simţi inferior lor. Leii îşi vor umple inamicii cu un sentiment de inutilitate şi de autocompătimire pentru că nu sunt în stare să fie ca ei, prin instrumente ca social media şi puterea cuvântului.
 
Scala răutăţii: 3.0
 

Fecioară

Fecioarele sunt persoane extrem de critice, însă nu trebuie confundaţi cu judecătorii. Critica lor provine din încercarea de a ajuta. Aceste persoane încearcă în mod constant să se perfecţioneze şi presupun că ceilalţi sunt interesaţi să audă ce este în neregulă cu ei pentru a putea să se autodepăşească. Nativii în Fecioară vor spune că sunt răi, probabil pentru că asta li s-a spus, dar ei nu sunt răi, sunt doar nişte oameni cu inimă rece.
 
Scala răutăţii: 1.5
 

Balanţă

Balanţele sunt nişte persoane extrem de grijulii, bune şi manierate, dar care te vor da în judecată imediat dacă le greşeşti. Ele pot fi bune, dar mai mult decât atât sunt corecte. Dacă balanţa dreptăţii nu se înclină în favoarea ta, nu fi surprins dacă vor acţiona în justiţie. Menţinerea argumentelor în sala de judecată este modul lor de a fi nemiloase, dar o fac totuşi cu politeţe.
 
Scala răutăţii: 7.0
 

Scorpion

Scorpionii sunt în mod tradiţional guvernaţi de Pluto, planeta morţii, a puterii şi a transformării. Ei iubesc jocurile de putere şi, uneori, le vor aplica pentru a-ţi testa loialitatea faţă de ei. În adâncul lor sunt sensibili şi grijulii, dar îşi văd sensibilitatea ca pe o slăbiciune şi, dacă se lasă răpuşi de aceasta, te vor învinovăţi şi vor căuta răzbunare.
 
Scala răutăţii: 10.0
 

Săgetător

Săgetătorii nu ştiu cât de răi sunt, ceea ce îi face mai periculoşi decât media. Sunt atât de categorici în simţul moralităţii lor, încât nu sunt capabili să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă. Fără îndoială, Săgetătorul este unul dintre semnele din zodiac cu un potenţial de răutate extrem de ridicat. 
 
Scala răutăţii: 11.0
 

Capricorn

Capricornii te vor lăsa fără tot ce ai, dar nu prin avocaţi, asemeni Balanţelor. Ei se vor ocupa să-ţi distrugă viaţa întrecându-vă în orice fel posibil până când îţi vei pierde respectul de sine. De fapt, ei te vor face să-ţi fie imposibil să te superi pe ei, pentru că nu poţi da vina pe cineva care face tot ce îi stă în putinţă pentru a fi bun la locul de muncă, nu-i aşa?
 
Scala răutăţii: 6.0
 

Vărsător

Cu Vărsătorii nu trebuie să te pui. În general, aceştia sunt foarte detaşaţi şi ai putea chiar să evitaţi cu brio să întâlneşti un Vărsător, din moment ce sunt dezinteresaţi de ceea ce fac ceilalţi. Dar de partea rea, ei pot fi lipsiţi de tact, absorbiţi de sine şi capricioşi. Ei vor fugi de probleme şi îşi vor nega greşelile, dar nu te vor lăsa să faci acelaşi lucru. Îşi vor aminti greşelile tale pentru totdeauna şi, chiar şi după ce le-ai cerut scuze, îţi vor aminti de ele ani de-a rândul.
 
Scala răutăţii: 6.0
 

Peşti

Chiar dacă se spune despre ei că sunt răi, Peştii tipici nu au mijoacele necesare de a-şi duce la capăt niciunul din planurile lor malefice elaborate. De cele mai multe ori, ceilalţi profită de ei pentru că preferă să vadă binele din oameni, dar cel mai rău lucru pe care îl vor face este să viseze la cum să-ţi distrugă viaţa. Sau vor ţine pledoarii lacrimogene în faţa tuturor celor pe care îi cunoşti despre cum le-ai distrus viaţa, jucând rolul victimei, până când îţi vei fi dorit să nu-i fi cunoscut vreodată.
 
Scala răutăţii: 3.0
 
 
Sursă: Elite Daily

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările