Care este partenerul ideal în funcţie de zodie: caracteristicile sufletului pereche

Care este partenerul ideal în funcţie de zodie: caracteristicile sufletului pereche

Compatibilitatea zodiilor. FOTO blinkfeedrss, yahoorss

Analizând cu atenţie compatibilităţile semnelor zodiacale, astrologii sunt de părere că sufletul pereche poate fi identificat în funcţie de caracteristicile acestora. Află care sunt trăsăturile pe care trebuie să le cauţi atunci când îţi alegi partenerul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec

Berbecilor le place să îşi trăiască viaţa din plin. Ei nu au timp să tragă după ei un partener şi au nevoie de unul care să ţină pasul. Sufletului lor pereche este încrezător, asertiv şi dispus să-şi asume riscuri, scrie spasique.com.  

Compatibilitate: Berbec, Leu, Săgetător, Gemeni şi Vărsător.

Taur

Când întâlneşte persoana potrivită, Taurul îi rămâne loial toată viaţa. Au nevoie de cineva care să îi iubească la fel de mult şi să-şi asume angajamentul unei căsătorii. Sufletul lor pereche este o persoană demnă de încredere şi foarte sinceră. Iubesc romantismul şi le place să se simtă cea mai important persoană pentru partenerul lor.

Compatibilitate: Rac, Capricorn, Fecioară şi Peşti.

Gemeni

Gemenii sunt destul de pretenţioşi când vine vorba de alegerea partenerului de viaţă. Persoana ideală pentru ei trebuie să fie amuzantă, inteligentă şi interesantă. Trebuie să fie destul de diferită faţă de ei, pentru ca lucrurile să nu devină plictisitoare.

Compatibilitate: Leu, Balanţă, Berbec şi Vărsător.

Rac

Racul are o inimă mare şi multă dragoste de oferit. Ei au nevoie de cineva care este suficient de inteligent pentru a le capta atenţia, dar şi suficient de afectuos pentru a-i face să se simtă speciali şi iubiţi. O calitate esenţială a partenerului Racilor este empatia.

Compatibilitate: Scorpion, Taur, Peşti şi Fecioară.

Leu

Leul este atras de personalităţi încrezătoare, dar misterioase. Îşi doresc o persoană alături de care să se aventureze. Pentru asta au nevoie de cineva care să îi înţeleagă şi să fie aproape de ei de fiecare dată când au nevoie.

Compatibilitate: Gemeni, Balanţă, Săgetător şi Berbec.

Fecioară

Partenerul potrivit pentru zodia Fecioară este o persoană complexă şi sofisticată. Trebuie să fie ambiţioasă, cu abilităţi de conducere şi extrem de dedicată relaţiei, gata să îşi asume responsabilitatea în familie.

Compatibilitate: Scorpion, Capricorn, Rac şi Taur.

Balanţă

Balanţa are standarde înalte atunci când vine vorba de dragoste şi nu este dispusă să aleagă orice persoană îi iese în cale. Partenerul ideal trebuie să fie o persoană cu aspect plăcut, un grad ridicat al inteligenţei şi multă încredere în sine.

Compatibilitate: Gemeni, Vărsător, Săgetător şi Leu.

Scorpion

Când sunteţi cu un Scorpion, dragostea lor este profundă, intensă şi total necondiţionată. Dar au nevoie de cineva care să le poată hrăni focul dragostei. Sufletul lor pereche trebuie să aibă imaginaţie, iubesc misterul şi intrigile.

Compatibilitate: Peşti, Fecioară, Capricorn şi Rac.

Săgetător

Săgetatorii îşi apreciază libertatea şi independenţa şi nu sunt compatibili cu cineva prea posesiv sau dependent de familie. Partenerul lor ideal este cineva care are o abordare plină de iubire şi spirit liber. Ei nu au nevoie de cineva care încearcă să îi schimbe, ci să le dea aripi să se dezvolte în direcţia pe care şi-o doresc.

Compatibilitate: Leu, Vărsător, Berbec şi Balanţă.

Capricorn

Partenerul ideal al Capricornilor trebuie să aibă clasă şi stil şi să-I facă să se simtă mândri că le este alături. De asemenea, trebuie să aibă o inteligenţă peste medie şi să fie dispus să îşi asume anagajamente. Capricornul are nevoie de cineva pe care să se poată baza oricând.

Compatibilitate: Peşti, Taur, Fecioară şi Scorpion.

Vărsător

Sufletul pereche pentru Vărsători trebuie să aibă o personalitate distractivă şi să fie pregătit pentru o aventură nebună. Sunt, de asemenea, atraşi de cei care au simţul umorului dezvoltat. Dacă îi poţi face să râdă, le-ai câştigat încrederea şi aprecierea. Vărsătorii iubesc să mănânce, aşa că îşi aleg parteneri care să ştie să gătească.

Compatibilitate: Balanţă, Berbec, Gemeni şi Săgetător.

Peşti

Peştii trăiesc într-o lume a lor şi nu iau viaţa prea în serios. Partenerul lor ideal trebuie să aibă foarte multă încredere în sine, o minte sălbatică şi creativă şi abilitatea de a gândi într-un mod complex. Mai presus de toate, au nevoie de cineva cu care să comunice într-un mod profund.

Compatibilitate: Rac, Scorpion, Capricorn şi Taur. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările