Campanie inedită de siguranţă rutieră în Rusia: domnişoare topless, trimise pe străzi pentru a-i convinge pe vitezomani să respecte legea FOTO VIDEO

Cum sunt încurajaţi ruşii vitezomani să ia piciorul de pe acceleraţie

O campanile de siguranţă rutieră desfăşurată în Rusia a atras atenţia la nivel mondial. Domnişoare îmbrăcate sumar avertizează şoferii cu privire la depăşirea limitei de viteză.

Ştiri pe aceeaşi temă

O campanie de siguranţă rutieră din Rusia a găsit un mod inventiv de a atrage atenţia şoferilor cu privire la depăşirea vitezei regulamentare. Iniţiatorii proiectului au aşezat pe marginea drumului mai multe domnişoare îmbrăcate sumar, ţinând în mâini semne care indică limita de viteză.

Rezultatele nu au întârziat să apară, soferii începând să reducă viteaza pentru a admira frumoasele domnişoare care îi avertizau cu privire la siguranţa rutieră, scrie dailymail.co.uk. 

Campania a fost implementată în urma statisticilor care indică faptul peste 30.000 de persoane mor anual în accidentele produse pe drumurile din Rusia.

Pietonii în vârstă şi-au arătat aprecierea pentru iniţiatorii metodei bizare, povestind cu tristeţe că îşi riscă viaţa de fiecare dată când traversează drumul: „Şoferii pur şi simplu nu ne lasă să traversăm. Unii ne permit, dar cei mai mulţi trec fără să se uite. De multe ori chiar strigă la noi să nu mai trecem pe aici”, a spus o pensionară.

Foto Daily Mail

De obicei, şoferii nu încetinesc atunci când trec prin localitate, chiar dacă sunt semne care indică limita de viteză, aşa că trebuie să recurgem la astfel de campanii”, a spus unul dintre modelele care a acceptat să participe la experiment.

 

„Este ceva uimitor. Aş vrea să văd mai multe domnişoare pe drum. Şi da, m-am uitat la semnele care indicau limita de viteză, de această dată”, a spus unul dintre şoferi.

Foto Daily Mail

„Am organizat proiecte similare şi anul trecut, încercând să-I facem pe şoferi să ţină cont de limitele de viteză. Dar trebuie să recunosc că fetele noastre purtau mai multe haine decât aceste femei”, a spus Igor Mikhailushkin, şeful serviciului de presă al poliţiei regionale din Nijni Novgorod, unde a avut loc experimentul.  

 Cifrele sugerează drumurile Rusiei sunt printre cele mai periculoase din lume.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările