Sunt mulţi factori care pot cauza durerile de spate, dar, se pare că majoritatea sunt puse pe seama obiceiurilor zilnice, aparent nesemnificative. 
 
Ştiai ca statul la birou creează o presiune mai mare asupra coloanei vertebrale decât atunci când eşti în picioare? Menţinerea posturii corecte este probabil ultimul lucru la care te gândeşti atunci când eşti la birou, însă trebuie să ştii că o poziţie incorectă va produce modificări structurale la nivelul coloanei vertebrale, iar tu vei resimţi acest lucru prin înţepenire şi disconfort. 
 
Prin urmare, sănătatea şi productivitatea sunt direct afectate de scaunul tău de birou. 
 
Alegerea modelului potrivit nu este uşoară, având în vedere multitudinea opţiunilor şi factorii de luat în considerare. Confort lombar, înălţime reglabilă, mecanismul Tilt care permite reglarea poziţiei spătarului, mânerele pentru sprijinirea braţelor sunt doar câteva criterii pe care trebuie să le îndeplinească un scaun de birou de bună calitate. 
 
Nu lua preţul ca singur etalon, deoarece iţi poate fi afectată grav sănătatea!
 
O mare variatate de scaune de birou, atât ergonomice simple, cât şi directoriale gaseşti la SomProduct, diversitatea modelelor îţi va simplifica misiunea de căutare. 
 
O altă cauză importantă a durerilor de spate este poziţia necorespunzătoare a coloanei în timpul somnului. Folosirea unei saltele nepotrivite îţi poate provoca o profundă stare de dezechilibru . Te vei trezi obosit, iritat, cu dureri de spate. 
 
Din fericire,  designerii de saltele au conceput modelele speciale pentru a oferi un nivel ridicat de confort şi susţinere corectă coloanei vertebrale. La SomProduct găseşti saltele cu arcuri individuale care au la bază o tehnologie avansată prin care fiecare arc este ambalat într-un săculeţ textil. Principalul lor avantaj este faptul că fiecare arc acţionează independent conform corpului dumneavoastră, răspunzând presiunii cauzate de greutate şi oferind extra suport acolo unde este nevoie. Şi pentru că somnul este cu adevarat un nutrient pentru corpul nostru,  suprafaţa pe care dormi poate face diferenţa. 
 
Va aşteptăm online pe www.somproduct.ro, sau într-unul din magazinele noastre din Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca sau Baia Mare.