FOTO Mama care şi-a transformat fetele în păpuşi Barbie vii

FOTO Mama care şi-a transformat fetele în păpuşi Barbie vii

Sophie-May este aspru criticată pentru felul în care îşi creşte fetiţele, însă nu consideră că face ceva greşit. FOTO Daily Mail

Princess Bliss şi Precious Bell, în vârstă de patru, respectiv doi ani, sunt mereu gata de paradă. Sophie-May, mama acestora, le-a învăţat de mici să se îmbrace numai cu rochiţe pretenţioase, să aibă unghii false, extensii de păr şi încălţăminte încrustată cu pietre Swarovski.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sophie-May Dixon, o britanică în vârstă de 22 de ani din Canvey Island, Essex, este mama a două fetiţe care arată de parcă ar fi două păpuşi gata scoase din cutie. Zilnic, femeia, care s-a ocupat singură de creşterea micuţelor, pune la punct fiecare detaliu din viaţa fetelor, pentru a se asigura că acestea se fac remarcate prin aspectul lor extravagant.
 
„Vreau să arate cât de cât clasic, nu îmi plac lucrurile moderne. Nu poartă niciodată blugi şi nu le-aş cumpăra niciodată vreo haină de la vreun magazin de duzină”, declară Sophie.
 
Chiar şi la o privire superficială, oricine îşi poate da seama că tânăra mămică investeşte foarte mulţi bani în aspectul fiicelor sale, care deţin în jur de 40 de rochiţe de designer, create special pentru ele. Valoarea garderobei celor două fetiţe se ridică undeva la 5.000 de euro, lucru destul de bizar, având în vedere că mama lor este studentă şi nu are loc de muncă. 
 
 
Princess Bliss, în timpul aplicării autobronzantului

„Nu este atât de greu. Normal că plătesc facturi şi alte necesităţi. Nu sunt proastă. Autobronzantul şi hainele sunt pe locul doi. Nu sunt una din mamele alea cărora nu le pasă. Nu beau, nu fumez şi nu mă droghez. Merg la facultate pentru a le oferi o viaţă mai bună copiilor mei, care reprezintă o prioritate”, mai spune excentrica mămică.
 
Princess, Sophie May şi micuţa Precious.

Princess şi Precious au atâtea perechi de pantofi de designer că Sophie-May a pierdut numărătoarea. „Plătesc în plus, atunci când le fac pantofii la comandă, ca aceştia să fie încrustaţi cu pietre Swarovski. Dacă Barbie ar fi reală, aşa ar arăta copiii săi, sunt convinsă. Vreau să arate extraordinar, să determine oamenii să se uite după ele. Ce-i în neregulă cu asta? Mă poate judeca oricine, dar nu văd nimic rău în faptul că vreau ca micuţele mele să arate bine”, precizează Sophie.
 
Princess şi Precious vor apărea într-un documentar difuzat pe „Channel 5”, numit „ Blinging Up Baby”, despre copiii transformaţi în păpuşi vii de către părinţi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările