VIDEO Noua reclamă regizată de Penelope Cruz pentru Agent Provocateur încinge imaginaţia bărbaţilor

VIDEO Noua reclamă regizată de Penelope Cruz pentru Agent Provocateur încinge imaginaţia bărbaţilor

Penelope Cruz a regizat al doilea spot publicitar pentru Agent Provocateur. FOTO Captura video

Actriţa Penelope Cruz a realizat campania publicitară pentru colecţia de toamnă-iarnă a cunoscutului brand de lenjerie intimă Agent Provocateur, scenariul fiind considerat extrem de senzual. Filmările au avut loc în deşert, unde mai multe manechine au făcut aerobic sub soarele dogoritor. În clip apare şi cunoscuta actriţă spaniolă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Penelope Cruz a reuşit să atragă din nou atenţia din poziţia de regizor, cu încă o reclamă extrem de sexy realizată pentru brandul britanic de lenjerie intimă Agent Provocateur. Scenariul noului clip este centrat pe mirajul unui tânăr bărbat însetat, rătăcit în deşert, chinuit de imaginea unor femei frumoase care dansează provocator, abia acoperite de bikini şi sutienele din noua colecţie toamnă-iarnă semnată Agent Provocateur. 

Penelope s-a alăturat manechinelor care apar în clip, însă a preferat un rol cuminte, al şoferiţei care conduce domnişoarele încinse de căldură prin deşert. Coreografia dansului din clip a fost realizată de unul dintre cei mai apreciaţi antrenori personali din SUA, Tracy Anderson, care lucrează cu numeroase celebrităţi de la Hollywood.

„Sunt încântată că am avut ocazia să regizez cea de-a doua reclamă pentru colecţia L’Agent de la Agent Provocateur. Mi-a făcut o plăcere deosebită să lucrez pentru ambele campanii. Am considerat că este important să imaginez un scenariu foarte senzual penru această campanie, o reclamă care să spună şi o poveste“, a declarat actriţa în vârstă de 40 de ani. Aceasta a adăugat că s-a inspirat pentru acest proiect ascultând o melodie compusă de fratele ei mai mic, Eduardo Cruz.

Prima reclamă regizată de Penelope Cruz pentru Agent Provocateur a iscat controverse anul acesta, în spotul publicitar fiind cooptaţi soţul ei, actorul Javier Bardem, şi sora actriţei, Monica.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: