Inele pentru unghii, noua manichiură

Inele pentru unghii, noua manichiură

Inelul pentru unghii este noua preferinţă în materie de înfrumuseţare a unghiilor FOTO asos.co.uk

Preferate de Beyonce, inelele „mani” (prescurtare manichiură) devin prima opţiune când vine vorba de înfrumuseţarea mâinilor şi a unghiilor, mai ales.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sunt, practic, inele pentru unghii, care aduc un pic cu degetarul bunicii, fără să fie compact şi închis. În orice caz, fashionistele din toată lumea sunt cucerite de acest trend ieftin, care scoate manichiura din anonimat.

Reţeaua socială Instagram a devenit martora noii obsesii, zilnic fiind postate imagini cu mâini de domnişoară care îşi etalează noile achiziţii. Până şi Beyonce a fost văzută purtând un astfel de inel în videoclipul „Sweet Dreams”.

Preţul inelelor poate începe de la un euro până la patru, pe asos.co.uk. Există versiuni pe culorile aurii şi argintii, dar şi modele imprimate cu diverse desene.

„Arta unghiilor şi inelele de acest tip sunt o tendinţă puternică în acest moment, iar aceste inele nu fac decât să combine cele două într-un”, a spus bloggerul de modă Lydia Jones, pentru „Daily Mail”. „Plus că ajută în cazul unor accidente ale manichiurii. Oricum ar fi, te scot în evidenţă”, a adăugat aceasta.

Nu este singura tendinţă în putere. Un salon american comercializează tatuaje pentru cuticule, pentru cele care nu vor să rişte nimic la salonul de cosmetică.

(FOTO Diana Enciu/Instagram)


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: