FOTO Cele mai frumoase femei din lume au pozat nud pentru un album foto

FOTO Cele mai frumoase femei din lume au pozat nud pentru un album foto

Kate Upton apare întinsă pe un covor de blană, cu posteriorul „la vedere”. FOTO Mirror.co.uk

Modelele Victoria's Secret au apărut de multe ori în ipostaze sexy, dar niciuna nu se compară cu cele surprinse de fotograful de modă Russell James. El va lansa luna viitoare o colecţie de poze nud cu celebrele modele, printre care Alessandra Ambrosio şi Adriana Lima.

Modele celebre de podium, precum voluptoasa Kate Upton sau faimoasa Adriana Lima, au renunţat la haine pentru apariţia în albumul fotografic „Angels”, semnat de fotograful Russell James. 
 
În fotografiile provocatoare, realizate alb-negru, femeile îşi păstrează, alura de „îngeraşi”, în ciuda ipostazelor sexy în care pozează. Kate Upton apare întinsă pe un covor de blană, cu posteriorul „la vedere”, în timp ce frumoasa braziliancă Alessandra Ambrosio pozează topless, acoperindu-şi sânii cu braţul. Adriana Lima, veterana Victoria's Secret, a pozat dezinvoltă fără haine pe un scaun negru uriaş, expunându-şi corpul tonifiat.
 
Albumul foto senzual a fi lansat oficial pe data de 15 octombrie. Iată câteva dintre cele mai frumoase imagini:
 

Alessandra Ambrosio FOTO Mirror.co.uk

Adriana Lima FOTO Mirror.co.uk
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările