De 8 ani locuiesc la Bucureşti. De 7 ani călătoresc în Africa. De 2 ani şi jumătate viaţa mea profesională a fost în jurul Bookletta, geanta pentru carte. A fost o întreagă nebunie, tot procesul de lansare a acestui produs inovator, neobişnuit. De câteva luni însă, trebuie să recunosc, am o nouă provocare. Una cu aromă de ghimbir şi fructe coapte.

După ce m-am îndrăgostit iremediabil de cele 7 ţări pe care le-am descoperit în călătoriile mele în Africa (Senegal, NIger, Benin, Togo, Burkina Faso, Cap Verde şi Tanzania) şi mai ales de oamenii de acolo, am decis să-mi exprim fascinaţia pentru continentul negru altfel, într-un mod neobişnuit. Nu printr-o carte. Nu printr-un blog de călătorii. Printr-o colecţie de haine din stofe africane!
 
Astfel, vă invit alături de mine într-o călătorie senzorială în Africa, joi, 2 octombrie 2014, ora 19, la Malibu Club din Calea Victoriei nr.26 (Bucureşti), unde urmează a fi lansată în premieră colecţia de haine “Confessions of a Baobab”. Am pregătit multe surprize, o detaşare de banalul colecţiilor de masă şi o sfidare a normelor europene: într-un sezon de toamnă-iarnă ce se aşteaptă a fi gri, negru, propun o alternativă exotică, foarte colorată dar în acelaşi timp foarte "wearable" şi comodă. 
 
Voi lua tot ce e mai frumos de la feminitatea senzuală şi felină a femeii din Africa şi voi transpune toată dragostea mea pentru continentul negru în forme, texturi şi stări. Ţinutele vor fi accesorizate cu noua colecţie africană de la Katerinimou.
 
De ce confesiunile unui Baobab? Află aici de unde am tras „seva” colecţiei.