Dacă te-ar înşela, l-ai ierta? Cei 3 paşi care te ajută să pui punct sau să iei relaţia de la capăt

Dacă te-ar înşela, l-ai ierta? Cei 3 paşi care te ajută să pui punct sau să iei relaţia de la capăt

Adulterul pune cuplurile în faţa celor mai mari probleme FOTO Shutterstock

În mod normal, momentul în care partenerul calcă strâmb este echivalent cu sfârşitul relaţiei. Puţine femei pot trece peste trădare. Sunt şi persoane care pot tolera infidelitatea şi vor continua să le stea alături bărbaţilor care-au înşelat, chiar dacă relaţia lor nu va mai fi niciodată ca-nainte. Care este, aşadar, atitudinea corectă şi sănătoasă pentru echilibrul tău emoţional?

În cele mai bune cazuri, o aventură poate fi un moment de cotitură, o oportunitate pentru parteneri de a creşte separat sau de a se reconecta într-un mod mai puternic, mai eficient şi mai durabil. Pentru ca acest lucru să se întâmple, va fi nevoie de timp, de reflecţie, de onestitate brutală şi de voinţă din partea amândurora.

Persoana înşelată va fi rănită, furioasă şi speriată şi va avea tot dreptul să se simtă aşa. Cu toate acestea, trebuie să fie şi deschisă comunicării şi primirii de informaţii despre ce s-a întâmplat. 

Citeşte aici ce se poate face într-un cuplu care face faţă adulterului, dacă pui punct sau dcă ierţi şi uiţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările