Ciorapii cu parfum de femeie, numai buni să înnebunească bărbaţii

Ciorapii cu parfum de femeie, numai buni să înnebunească bărbaţii

FOTO Daily Mail

Este ştiut faptul că unii bărbaţi sunt stârniţi de femeile care poartă dresuri elegante. O rochie de sub care se întrezăreşte un ciorap cu portjartieră şi un puf de parfum pot fi de ajuns pentru ca o femeie să-şi zăpăcească iubitul, dar pentru ca prada să fie sigură s-a inventat o colecţie specială.

Colecţia „Hush Hush“, produsă de firma „Ballerina“ simplifică treaba femeilor decise să cucerească pe tărâmul dragostei: ciorapii dantelaţi aparţinând noii colecţii sunt parfumaţi cu feromoni feminini sintetici, despre care se spune că le vor da purtătoarelor şansa să-şi înnebunească şi mai tare partenerii sau viitorii parteneri.
 
„Feromonii trimit semnale în subconştientul sexului opus”, a explicat un reprezentant al firmei Ballerina.
 
Totuşi, nu doar bărbaţii răspund feromonilor. Conform unui studiu realizat în urmă cu ceva timp, femeile consideră bărbaţii mai atractivi atunci când simt un iz uşor de transpiraţie masculină, cu condiţia să se respecte regulile de igienă elementară. 

„The Graduate” FOTO Daily Mail
 
Ciorapii cu portjartier sunt atât de populari încât s-au aflat în centrul atenţiei în multe filme extrem de cunoscute. De exemplu, în pelicula „The Graduate” („ Absolventul”), Dustin Hoffman joacă rolul unui tânăr care se lasă sedus de doamnă Robinson, o prietenă de familie, iar într-una din scenele memorabile, actriţa Ann Bancroft, interpreta femeii de care se îndrăgosteşte personajul lui Hoffman, îşi rulează ciorapul pe picior, în timp ce acesta o priveşte fascinat.


Citeşte şi:

 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările