Cerere în căsătorie pregătită timp de un an: a înregistrat 365 de declaraţii de dragoste pentru femeia vieţii lui VIDEO

Cerere în căsătorie pregătită timp de un an: a înregistrat 365 de declaraţii de dragoste pentru femeia vieţii lui VIDEO

Pe 19 august, anul acesta, şi-a strâns familia şi prietenii în apropiere de lacul Michigan, şi în prezenţa iubitei care nu înţelegea ce se petrece, a proiectat înregistrarea cu cererea în căsătorie.FOTO Daily Mail

Un bărbat din Chicago a reuşit să-şi surprindă iubita cu o cerere în căsătorie elaborată, pentru care a înregistrat 365 de clipuri, fiecare prezentând tot atâtea declaraţii de dragoste sau motive pentru care îşi doreşte să-şi petreacă viaţa alături de logodnica lui.

În luna august a anului trecut, americanul Josh Schmitz, de 29 de ani, a început să se înregistreze în fiecare zi un mesaj de dragoste scris pentru iubita lui, Danielle Roesch, tot de 29 de ani. A început maratonul declaraţiilor de amor pe 19 august, inspirat de bileţelele siropoase pe care şi le lăsau lipite pe frigider atunci când erau la serviciu şi nu reuşeau să se vadă.

Josh a scris mesajele pe o tăbliţă şi apoi a realizat scurte înregistrări de câte zece secunde, în fiecare zi, timp de 365 de zile, în cele mai diverse situaţii de viaţă, la locul de muncă, ba chiar şi în timp ce Danielle se afla prin preajmă. 

A reuşit să păstreze secretul până în ziua în care a pus mesajele cap la cap, le-a editat, şi a rezultat un filmuleţ emoţionant de 21 de minute, în care îşi mărturiseşte dragostea pentru iubita sa, relatează Daily Mail. 

Pe 19 august, anul acesta, şi-a strâns familia şi prietenii în apropiere de lacul Michigan, şi în prezenţa iubitei care nu înţelegea ce se petrece, a proiectat înregistrarea cu cererea în căsătorie. Danielle a acceptat să-i devină soţie, extrem de impresionată de efortul pe care l-a făcut pentru a-i arăta cât de mult o iubeşte.

FOTO Daily Mail 

Bărbatul a povestit pentru WGNtv.com că în timpul anului în care s-a înregistrat zi de zi, a fost cât pe ce să fie descoperit de câteva ori de iubita sa. „Într-o zi am scăpat tăbliţa, în timp ce ea gătea ceva pe aragaz. Dar nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat”, a povestit aceasta amuzat.

Clipul a fost vizionat de peste 100.000 de ori de când a fost postat pe YouTube, pe 19 august.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările