Ce poziţii yoga te ajută să ai orgasm. Te antrenezi, îţi tonifiezi corpul şi ajungi pe culmile plăcerii

Ce poziţii yoga te ajută să ai orgasm. Te antrenezi, îţi tonifiezi corpul şi ajungi pe culmile plăcerii

Yoga are un rol important pentru viaţa sexuală FOTO Shutterstock

Ştiai că există câteva mişcări din practica yoga, care îţi tonifiază trupului, în timp ce te influenţează să te bucuri din plin de momentele intime din dormitor?

Mişcările acestea îţi îmbunătăţesc flexibilitatea şi te ajută să fii în legătură cu corpul tău şi cu energia ta sexuală. Poţi îmbina antrenamentul pentru un corp tonifiat cu pregătirea pentru o noapte pasională. Shape.com şi 305 Fitness au descoperit şi dezvăluit cum să faci yoga pentru o activitate sexuală de calitate.

Instructorul de yoga Shira Atkins spune că energia sexuală este o parte importantă din identitatea fiecărui individ. Însă energia sexuală poate fi prima care se pierde dacă nu avem încredere în noi, dacă avem stimă de sine scăzută, mai afirmă acesta. Yoga ne aduce mai aproape de esenţă, ne aduce aminte care sunt punctele noastre forte, care este frumuseţea, inţelepciunea sau graţia de care dispunem. În plus, yoga îţi construieşte un corp mai puternic, mai flexibil, mai rezistent.

Încearcă aceste poziţii yoga pentru a ajunge la orgasm

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările