Sarmale de post, mai delicioase decât cele cu carne. Reţetă simplă

Sarmale de post, mai delicioase decât cele cu carne. Reţetă simplă

Postul Crăciunului începe pe 15 noiembrie şi ţine 40 de zile, timp în care reţetele de post vor fi la ordinea zilei în bucătăria ta. Ce zici de una de sarmale, poate chiar mai bune decât cele gătite cu carne? Încearcă această reţetă, printre cele mai simple de făcut!

 
Ingrediente
 
50 ml ulei
2 buc ceapă
1 buc morcov
250 g ciuperci champignion
1 plic - condiment sarmale Kamis
250 g orez
750 ml apă
1 lingură - Pastă de tomate
½ legătură - pătrunjel verde
½ kg - varză murată
4-5 - foi de dafin Kamis
1 linguriţă - cimbru uscat Kamis
250 g roşii în bulion
sare 
piper
mărar proaspăt
Citeşte şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: