Papricaş de pui

Papricaş de pui

sursa foto: simplyrecipes.com

Poate că vă place puiul cu os şi pieliţă pe el, dar această reţetă se poate prepara mult mai uşor dacă bucăţile de pui nu sunt acoperite cu ea. De asemenea, verifică şi boiaua să vezi dacă nu este prea veche, pentru că în acest caz şi-ar putea pierde din aromă şi savoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente

1 – 1,5 kg pulpe inferioare şi superioare de pui
sare
2-3 linguri unt
2-3 cepe
piper
2 linguri boia dulce
1 linguriţă boia iute
1 cană supă în care a fiert puiul
1/2 cană smântână

Mod de preparare

Pasul 1

Săreză bucăţile de pui şi lasă-le la temperatura camerei în timp ce toci cepele julien.

află toată reţeta pe clickpoftabuna.ro
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările