Şi lămâile se pot mura! Cum le prepari şi la ce le foloseşti

Şi lămâile se pot mura! Cum le prepari şi la ce le foloseşti

Credeai că doar castraveţii, gogoşarii sau varza se pot mura? Uită că şi lămâile fac casă bună cu sarea şi se pot folosi în orice reţetă care necesită lămâi proaspete, oferind o aromă mai fină.

Lămâile murate se găsesc şi în magazinele cu specific oriental sau musulman, însă pot fi făcute cu uşurinţă şi acasă. Pentru murare, se pot folosi lămâile din soiul Meyer, care sunt puţin mai dulci, sau Eureka. De asemenea, este bine să se folosească lămâi organice, pentru că se va consuma şi coaja.

Ingrediente:
  • 5-7 bucăţi lămâi proaspete
  • sucul de la 3-4 lămâi
  • sare
  • apă fiartă

Citeşte continuarea pe click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările