Jose Mourinho, maestru al drifturilor pe gheaţă

Jose Mourinho maestru al drifturilor pe gheaţă

Jose Mourinho are şi vicii ascunse, în afara celor de a antrena echipe precum Chelsea, Inter sau Real Madrid. Iarna aceasta şi-a dat doctoratul în drifturi şi condus cu mare viteză pe un lac îngheţat din Suedia la bordul noului Jaguar F-Pace S.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jose Mourinho a urmat cursurile celor de la Jaguar pentru pilotaj şi condus în condiţii extreme. În acest caz extrem înseamnă un lac îngheţat de 60 km din Suedia şi temperaturi de minus 30 de grade Celsius.

 

Talentul lui Mourinho a fost testat de pilotul finlandez Tommi Karrinaho la bordul unui Jaguar F-Pace S, noul SUV al constructorului britanic. Jaguar F-Pace este primul SUV al britanicilor, este un rival pentru Porsche Macan, BMW X3 şi Mercedes-Benz GLC. În perioada de dezvoltare cei de la Jaguar au fost nevoiţi să revizuiască conceptul noului F-Pace după lansarea lui Macan. Performanţele dinamice ale modelului german i-a determin pe britanici să revizuiască o parte din calibrările iniţiale, în special la capitolul ţinută de drum. Dacă iniţial cei de la Jaguar aveam drept punct de reper în segment BMW X3, Macan le-a stricat puţin calculele. Şi aşa Jaguar F-Pace a migrat de la statutul de SUV la cel de sport crossover.

 

Jose Mourinho s-a delectat cu performanţele unui F-Pace S, un model echipat cu propulsor V6 de trei litri supraalimentat care dezvoltă 380 CP la 6.500 rpm şi 450 Nm la 4.500 rpm. Un model care are o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h şi ajunge la 100 km/h în 5,5 secunde.

 

Jose Mourinho: ”Experienţa a fost magnifică. Pentru oameni ca mine să ai posibilitatea să evadezi câteva zile în astfel de locuri şi să ai parte de astfel de experienţe... este minunat.

Mereu învăţ. Chiar şi în fotbal unde pot spune că este un domeniu în care sunt expert... nu sunt perfect, tot timpul este loc de mai bine. În ceea ce priveşte experienţa cu Jaguar... turul rapid cu Tommi la volan mi-a trimis nivelul adrenalinei la cer. Din punct de vedere al intensităţii pot compara senzaţiile dar cu cele trăite pe stadion în faţa la 80.000 fani.” 

Jose Mourinho 

Imagini din aceeasi galerie
  • Jose Mourinho 
  • Jaguar F-Pace S
  • Jose Mourinho 
  • Jose Mourinho maestru al drifturilor pe gheață
  • Jose Mourinho maestru al drifturilor pe gheață
  • Jose Mourinho maestru al drifturilor pe gheață
  • Jose Mourinho 
  • Jose Mourinho 
  • Jose Mourinho 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările