Câţi bani alocă lunar părinţii din România pentru activităţile educative opţionale ale copiilor lor

Câţi bani alocă
lunar părinţii din România pentru activităţile educative opţionale ale copiilor
lor

Un studiu recent la care au participat peste 700 de părinţi dezvăluie aşteptările părinţilor privind modul în care copiii ar trebui să primească educaţia, cât de relevante mai sunt premiile şi notele mari, cum şi unde îşi doresc ca aceştia să îşi dezvolte cariera, dar şi ce budget sunt dispuşi să aloce lunar pentru activităţile educative opţionale.

De ce nu poate Michael Jordan să-şi vândă vila de lux, deşi a scăzut preţul la jumătate. Casa e pe piaţă de 10 ani FOTO

De ce nu poate Michael
Jordan să-şi vândă vila de lux, deşi a scăzut preţul la jumătate. Casa e pe
piaţă de 10 ani FOTO

Reşedinţa din Chicago a lui Michael Jordan, al cărei preţ se ridică în prezent la 14,85 milioane de dolari, rămâne nevândută de mai bine de zece ani. În pofida faptului că preţul actual este cu 50% mai mic decât cel cerut iniţial, că vila are dotări de lux şi în pofida celebrităţii prorietarului, cumpărătorii nu s-au înghesuit. Iar notorietatea lui Jordan pare să fie chiar unul dintre motive.

Dependenţa sexuală este cea mai puternică în relaţiile toxice VIDEO

Dependenţa sexuală este cea mai puternică în relaţiile toxice VIDEO

În ultimii doi ani de pandemie, în perioada de lockdown şi de restricţii, cuplurile au fost puse faţă în faţă cu o realitatea dură. Foarte mulţi parteneri au descoperit că nu doar iubirea este de ajuns pentru a consolida viaţa armonioasă şi autentică. Este nevoie în primul rând de autocunoaştere, empatie şi dorinţa reciprocă de a construi un cuplu puternic şi de durată.

Jurnal de bord Dacia Jogger 100 ECO-G – săptămâna 1

Jurnal de bord Dacia Jogger 100 ECO-G –
săptămâna 1

Dacia Jogger, pe lângă aerul recreaţional care i-a fost zugrăvit de departamentele de comunicare, are o puternică priză la cei care caută un model practic să-i ajute în viaţa de zi cu zi. Pentru o lună am tras Subaru Outback pe dreapta şi circulăm cu interpretarea autohtonă a unui break polivalent.

► Cea de-a 33-a ediţie a Academiei de Vară pentru Tineret, Ştiinţă, Cultură, Artă şi Sport „Atlantykron” se va desfăşura între 29 iulie şi 5 august ► Ştiinţă şi tehnologie, cultură, arte, proză, antreprenoriat, sport, sunt câteva din activităţile pentru care pot opta cei 400 de participanţi ► În cadrul Academiei Atlantykron va fi lansat Centenarul GOPO

acum 20 zile · comentarii (2)

Dacă de Crăciun, de Revelion sau de Paşte au apărut campanii de reduceri şi în România imediat după 1990, prin 2010 au început să fie promovate cu mare succes campaniile Black Friday. Majoritatea campaniilor sunt derulate în sezonul de iarnă, aşa că, în ultimii 2-3 ani, câteva companii de vânzare online, începând cu eMag, au introdus şi o campanie de vară: ”Christmas in July”.

acum 23 zile · comentarii (1)

Cu o experienţă de 20 de ani în domeniile turismului şi aviaţiei, omul de afaceri româno-israelian Meidan Butnaru s-a remarcat, în ultimii 10 ani, drept cel mai important lider de incoming pentru piaţa românească pe curse charter. Pe parcursul acestor ani a atras mai bine de 200 mii de turişti în România.

acum 4 luni · comentarii (4)

Articol dedicat haterilor de pe toate forumurile şi de pe toate reţelele social media. Pentru că sigur au timp să citească şi să comenteze, faţă de alţii care au timp doar să scrie cărţi sau articole şi să construiască. Aştept cu drag hate-urile, pentru a le adăuga la colecţie. Prin hate nu înţeleg critică constructivă ci insulte, calomnii, opinii injurioase şi atacuri la persoană.

acum 7 luni · comentarii (19)

Interviu cu Ada-Maria Ileana, Miss International Romania 2021 / 2022. Ada-Maria Ileana este Miss International România 2021/22 şi urmează să ne reprezinte ţara la cea de-a 60-a ediţie a Miss International, în această toamnă, în Japonia.

acum 7 luni · comentarii (32)

Interviu cu Carmina Olimpia Coftaş, Miss Universe România 2021    „Noi, tinerele femei ale Universului, avem credinţa că omenirea tinde către pace, toleranţă şi înţelegere. Ne luăm angajamentul să promovăm acest mesaj în fiecare zi, oriunde ne vom afla” (Motto-ul Miss Universe)

acum 9 luni · comentarii (0)

În puţine ţări europene noţiunea de „egalitate de şanse" are un caracter mai abstract decât în România. Crevasa între marile centre urbane şi restul ţării inhibă dezvoltarea locală şi stimulează migrarea masivă către oportunităţi economice aflate la distanţă. Reţelele informale de emigraţie, consolidate prin hemoragia de populaţie activă către Occident, au lăsat în urmă un deficit major de braţe şi creiere şi localităţi depopulate.

acum 11 luni · comentarii (0)

Interviu cu Lucian Bădîrcea, Director general Iri Travel: „Cele mai solicitate staţiuni de pe litoralul românesc sunt Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Venus, Jupiter şi Saturn. Litoralul bulgăresc atrage cei mai mulţi turişti în Nisipurile de Aur, Albena, Sunny Beach, Nessebar şi Obzor.”

acum 1 an · comentarii (5)

Un cititor marcat de lehamite, după ce a trimis, timp de două luni de zile, autorităţilor competente, mesaje scrise, fotografii şi filmuleţe privind lucrări neterminate şi lăsate aşa, spre batjocorirea unor cetăţeni deloc vinovaţi de faptul că trăiesc într-un areal uitat de Dumnezeu, mi le-a semnalat şi mie, cu revoltă interioară şi fără a mai avea vreo speranţă că se rezolvă situaţia aberantă din colţul de ţară unde încă locuieşte. Mioritic? Nu.

acum 1 an · comentarii (13)
Postari Recente
Modifică Setările