Horoscop săptămânal 13-19 septembrie 2021: Berbecii iau decizii care le pot schimba viaţa 0

Horoscopul săptămânal pentru perioada 13 - 19 septembrie 2021 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul săptămânal pentru 13 - 19 septembrie 2021 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea.

Horoscop săptămânal 13-19 septembrie 2021: Berbecii iau decizii care le pot schimba viaţa Vezi comentarii 0

Teodora Dumitru, bloggeriţa care scrie cu nasul, nu cu mâinile: „Cred că nu aş fi cine sunt azi fără acest diagnostic‟

Teodora Dumitru, bloggeriţa care scrie cu nasul, nu cu mâinile: „Cred că nu aş fi cine sunt azi fără acest diagnostic‟

Teodora Maria Dumitru, autoarea blogului Theo on Wheels, are 21 de ani şi prin povestea ei vrea să îi inspire pe oameni să nu renunţe niciodată, oricât de grele ar fi încercările. A fost olimpică la şcoală, a intrat la Facultatea de Medicină, şi-a deschis un blog unde scrie aproape zilnic, iar toate aceste lucruri le-a realizat fără să scrie cu mâinile, ci cu nasul.

Rochiile zburătoare - O afacere care a cucerit lumea şi reţelele sociale. A pornit de la o simplă fotografie în Santorini

Rochiile zburătoare - O afacere care a cucerit lumea şi reţelele sociale. A pornit de la o simplă fotografie în Santorini

La început au fost doar simple fotografii realizate pe pitoreasca insulă Santorini, dar impactul a fost atât de mare, încât o nouă afacere a cucerit lumea şi reţelele sociale. Fotografiile cu "rochiile zburătoare", aşa cum au fost denumite, au ajuns populare şi în alte paradisuri turistice, precum Dubai, Cuba, Mexic sau Jamaica, scrie CNN.

Cum acţionează asupra sănătăţii gazul mofetic din Peştera Puturosu, una dintre cele mai mari mofete naturale din Europa

Cum acţionează asupra sănătăţii gazul mofetic din Peştera Puturosu, una dintre
cele mai mari mofete naturale din Europa

Peştera Puturosu este una dintre cele mai mari mofete naturale din Europa. Gazul mofetic invizibil este produsul activităţii postvulcanice şi este alcătuit mai ales din bioxid de carbon (CO2). Acesta este folosit în balneologie ca baie uscată, ameliorând circulaţia periferică, normalizând tensiunea arterială şi reducând efortul depus de cord.

Telemunca stresează pisicile

Telemunca stresează pisicile

Pisicile au devenit stresate şi anxioase de când stăpânii lor lucrează de acasă, scrie cotidianul „The Times”, care a ajuns la concluzia că telemunca, o realitate a vieţii noastre de când ne-am intersectat cu virusul SARS-CoV-2, a dat peste cap rutina solitară a felinelor.

Interviu cu Lucian Bădîrcea, Director general Iri Travel: „Cele mai solicitate staţiuni de pe litoralul românesc sunt Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Venus, Jupiter şi Saturn. Litoralul bulgăresc atrage cei mai mulţi turişti în Nisipurile de Aur, Albena, Sunny Beach, Nessebar şi Obzor.”

acum 2 luni · comentarii (5)

Un cititor marcat de lehamite, după ce a trimis, timp de două luni de zile, autorităţilor competente, mesaje scrise, fotografii şi filmuleţe privind lucrări neterminate şi lăsate aşa, spre batjocorirea unor cetăţeni deloc vinovaţi de faptul că trăiesc într-un areal uitat de Dumnezeu, mi le-a semnalat şi mie, cu revoltă interioară şi fără a mai avea vreo speranţă că se rezolvă situaţia aberantă din colţul de ţară unde încă locuieşte. Mioritic? Nu.

acum 3 luni · comentarii (13)

Cum s-a eliberat menghina restricţiilor Covid-19, cum am dispărut din preajma Bucureştilor şi am plecat pentru câteva zile acolo unde se duce tot românul când vrea să vadă munte în fundal, vaci pe uliţă, să nu găsească televizor în cameră, dar semnalul de Internet să fie bun spre excelent. Adică în Transilvania.

acum 4 luni · comentarii (6)

Lycamobile & Go Travel vin către călători cu oferte de Roaming si internet nelimitat de la doar 3 EURO, avantaj important pentru pachetele de vacanţă în ţară şi străinătate. Toate beneficiile sunt posibile cu un simplu SIM Prepay ce poate fi folosit atât în telefon, tabletă dar şi în router sau modem.

acum 5 luni · comentarii (0)

În ultimii 30 de ani, de când legăturile cu Occidentul s-au reluat influenţând atât cultura, societatea cât şi obiceiurile culinare, de când frontierele nu mai sunt bariere de netrecut ci puncte de trecere şi de circulaţie, am constatat popularitatea în creştere a multor preparate culinare din alte ţări, deşi, într-un fel sau altul, acestea se regăsesc şi în bucătăria tradiţională românească.

acum 5 luni · comentarii (22)

Nu demult făcea deliciul presei şi al internauţilor povestea cărţii „Marele Uriaş Prietenos”, reclamată la Protecţia Consumatorului de un părinte furios. Părintele a cerut amendarea… librăriei de unde cumpărase cartea. Şi pentru că părintele nu era un oarecare, ci un politician proeminent la el în judeţ, instituţia s-a executat.

acum 6 luni · comentarii (47)

Interviu cu Iulian Scorpan                                                                                                                Director general al companiei aeriene HiSky

acum 6 luni · comentarii (0)
Postari Recente
Modifică Setările